Ποια η δίαιτα Hollywood, που υπόσχεται την άμεση μείωση κιλών σε 2 ημέρες;

Η δίαιτα Hollywood αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες δίαιτες -ιδίως στο εξωτερικό- καθώς υπόσχεται το χάσιμο 5 κιλών εντός 2 ημερών από την εφαρμογή της.

Στηριζόμενη στο σιρόπι καλαμποκιού, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το σούπερ μάρκετ, η δίαιτα Hollywood έχει απίστευτα αποτελέσματα, ενώ για όσους πρόκειται να τη δοκιμάσουν, θα πρέπει να γνωρίζουν πως χρειάζεται μια μικρή διακοπή μετά το πέρασμα των 48 ωρών.

Ουσιαστικά, η δίαιτα Hollywood βασίζεται σε ένα ρόφημα, που αποτελείται από σιρόπι καλαμποκιού με ελαφρά όξινη γεύση, εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Σύμφωνα με τους παρασκευαστές του, η κατανάλωση του συγκεκριμένου ροφήματος οδηγεί σε απώλεια βάρους τουλάχιστον 5 κιλών τις δύο πρώτες ημέρες.

Αρχικά, η εν λόγω δίαιτα δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους αστέρες του Ηollywood, που επιθυμούν να απαλλαγούν γρήγορα από τα περιττά κιλά για τις ανάγκες κάποιας επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Ενδεικτικό διαιτολόγιο:

Πρωί: σιρόπι καλαμποκιού
Μεσημέρι: σιρόπι καλαμποκιού
Βράδυ: σιρόπι καλαμποκιού

Από πλευράς τους, έμπειροι διατροφολόγοι τονίζουν, πως η δίαιτα Hollywood ή η «Μαγική 48ωρη δίαιτα» θα πρέπει να εφαρμόζεται με μέτρο, καθώς ο οργανισμός στερείται των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τη σωστή και ομαλή του λειτουργία.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr :

Η απόλυτη δίαιτα: Χάσε εύκολα «ψωμάκια» και λίπος στην κοιλιά!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ Πώς να διώξω την κοιλιά; Έτσι φεύγει το σπλαχνικό λίπος!

Δίαιτα express: Χάστε 8 κιλά σε 15 ημέρες

Τα καλύτερα μας σήμερα :

Ρούλα Κορομηλά: Ποζάρει στην βεράντα της έτσι όπως δεν την έχουμε ξανα δει και…

Το νεανικό outfit της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η καλύτερη επιλογή

Αποκάλυψη: H απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον σύζυγό της Θέμη Σοφό

loading...