Μπήκε ο Φεβρουάριος και όπως καταλαβαίνετε έμειναν μόλις 4 μήνες για το καλοκαίρι. Ενώ, λοιπόν, έχετε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το… μπικίνι, πολλές από εσάς ξεχνάτε να γυμνάσετε την πιο σέξι πλευρά σας. Εντάξει είναι κατανοητό πως το άγχος σας είναι κυρίως η κυτταρίτιδα, αλλά μην ξεχνάτε πως και η πλάτη είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του κορμιού σας και πρέπει να την αναδείξετε όπως ακριβώς της αρμόζει.

Και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πως στο άκουσμα και μόνο των δύσκολων και επίπονων ασκήσεων, αλλάζετε θέμα, δείτε 2 πολύ απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε ακόμη και στο σπίτι βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία.

Άσκηση 1

Καθίστε σε μία καρέκλα και κρατήστε σε κάθε χέρι ένα βαράκι. Σκύψτε προς τα εμπρός μέχρι το στήθος σας να απέχει ελάχιστα από τα γόνατά σας. Από τη θέση αυτή ανοίξτε τα χέρια σας στο πλάι και κάνετε μικρές πιέσεις προς τα πίσω.

*Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Άσκηση 2

Ξαπλώστε μπρούμυτα και τεντώστε τα χέρια και πόδια σας. Το σώμα σας πρέπει να σχηματίζει ένα Χ και το πρόσωπό σας να κοιτάει προς το έδαφος. Από τη θέση αυτή, σηκώστε ελάχιστα το δεξί σας χέρι ταυτόχρονα με το αριστερό πόδι και ύστερα επαναλάβετε το ίδιο σηκώνοντας το αντίθετο χέρι και πόδι.

*Κάνετε 3 σετ των 10 επαναλήψεων

Και γυρίστε την πλάτη σε φίλους και εχθρούς… άφοβα!

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr

Το top πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε κάνει να χάσεις full λίπος! Ξεκίνα από σήμερα…

Η δίαιτα που καίει το λίπος! Πιο εύκολη και γρήγορη δεν υπάρχει!

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά με γυμναστική στο σπίτι

Tα καλύτερα μας σήμερα:

Αδημοσίευτο βίντεο: Ο Παντελίδης ερμηνεύει με την κιθάρα του το τραγούδι που έγραψε λίγο πριν πεθάνει

Επίθεση της Μαρίας Μπακοδήμου στη Νωαίνα: «Η άλλη η ξεδιάντροπη πήγε και…» (VIDEO)

Δεν έχει ξαναγίνει! Πήραν τηλέφωνο τον Βερύκιο και έβαλε ανοιχτή ακρόαση! Δεν φαντάζεστε ποια ήταν και τι του έλεγε!

loading...