Όλες οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ανεξάρτητα από το βάρος τους. Δυστυχώς, δεν εξαφανίζεται μόνη της ωστόσο όμως υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης.

Για την σωστή καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρειάζεται να κάνεις μια σειρά σωστών ενεργειών για να ξυπνήσεις το σώμα σου και να αυξήσεις την κυκλοφορία του αίματος σου, ώστε το συσσωρευμένο ”κακό λίπος” που δημιουργεί την κυτταρίτιδα να εξαφανιστεί.

Τι κάνεις λοιπόν; Εκτός από σωστή διατροφή κατά της κυτταρίτιδας, και σωστή αποτοξίνωση του οργανισμού σου, πρέπει να κάνεις και τις σωστές ασκήσεις γυμναστικής για να την καταπολεμήσεις. Ο συνδυασμός διατροφής και άσκησης κάνει θαύματα!

Squats για την καταπολέμηση κυτταρίτιδας!

Τα βαθιά καθίσματα είναι η νούμερο ένα άσκηση για να απαλλαγείς από τον φλοιό πορτοκαλιού αλλά και να τονώσει τους γλουτούς σου ταυτόχρονα! Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά όσο το άνοιγμα των ώμων σου. Βάλε τα χέρια στη μέση σου και λύγισε τα γόνατα σου κάνοντας βαθύ κάθισμα. Μείνε έτσι για για μερικά δευτερόλεπτα και γύρνα στην αρχική σου θέση. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Lunges (εκτάσεις ποδιών)

Όπως και στα βαθιά καθίσματα, στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά, όσο το άνοιγμα των ώμων σου, ενώ οι μύτες των ποδιών σου πρέπει να κοιτούν μπροστά. Αφού βάλεις τα χέρια λυγισμένα στη μέση σου, σήκωσε το δεξί σου πόδι στο πλάι και ελαφρώς προς τα πίσω. μείνε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και γύρνα στην αρχική σου θέση. Κάνε το ίδιο και για το αριστερό σου πόδι. Και σε αυτήν την άσκηση κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δίαιτα και μεταβολισμός – Πως θα χάσετε πιο γρήγορα τα περιττά κιλά

Είσαι τεμπέλα; Αυτά είναι τα 7+1 τρικ για να αδυνατίσεις χωρίς να πεινάσεις

Αυτό είναι το σούπερ ρόφημα με το οποίο θα χάσεις 4 κιλά σε μια εβδομάδα!

 

loading...