Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στητό και σφριγηλό στήθος. Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της περιοχής αυτής, αρκεί να μην την αμελείτε. Το στήθος χρειάζεται και αυτό εντατική άσκηση για να μείνει στο… ύψος του. Πάμε να δούμε 4 ασκήσεις που θα βελτιώσουν την όψη του:

1. Πίεση στις παλάμες: Σταθείτε όρθιες σε ευθεία στάση και ενώστε τις παλάμες σας, στο ύψος του στήθους και προσπαθήστε να σπρώξετε όσο πιο δυνατά μπορείτε βάζοντας αντίσταση μεταξύ των παλαμών. Πιέζετε δυνατά για 10 δευτερόλεπτα την κάθε φορά. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία, κάνοντας 3 σετ των 15.
2. Push-ups: Στηριχτείτε στα γόνατα και στις παλάμες σας και κατεβείτε με ίσιο κορμό, λυγίζοντας τους αγκώνες σας και αφήνοντας το σώμα σας να κατέβει προς το έδαφος. Φροντίστε να φτάσετε στα 5 περίπου εκατοστά από το έδαφος και έπειτα ανασηκωθείτε μέχρι οι αγκώνες να τεντωθούν. Αν μπορείτε εκτελέστε την ίδια άσκηση με τεντωμένα πόδια (χωρίς τα γόνατα να ακουμπούν στο έδαφος). Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.
3. Ασκήσεις στη μπάλα: Ξάπλωσε και ακούμπησε το πάνω μέρος της πλάτης σου πάνω στη μπάλα γυμναστικής. Φροντίστε τα γόνατά σας να είναι λυγισμένα και τα πέλματά σας να ακουμπούν σταθερά στο πάτωμα. Κρατήστε ένα βαράκι 3 κιλών σε κάθε χέρι, με την παλάμη να κοιτά με φορά προς τα πόδια. Σηκώστε τα βαράκια ακριβώς πάνω από το στήθος σας, φροντίζοντας τα χέρια σας να είναι τεντωμένα. Εκτελέστε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.
4. Ασκήσεις με βαράκια: Ξαπλώστε σε ύπτια θέση. Πάρτε τα βαράκια στα χέρια σας και κρατώντας τα, φέρνετε τα χέρια σας στα πλάγια, περίπου στο ύψος των ώμων. Έπειτα, έχοντας τους αγκώνες ελαφρώς λυγισμένους, φέρτε αργά τα βαράκια μπροστά και πάνω από το στήθος. Κατεβάζετε τα χέρια σας προς τα πλάγια, με αργές και σταθερές κινήσεις. Κάνετε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Βήμα βήμα οι ασκήσεις που θα διώξουν για πάντα την κυτταρίτιδα

Επίπεδη κοιλιά σε 30 δευτερόλεπτα; Κι όμως γίνεται!

Δείξτε την καλογυμνασμένη πλάτη σας με μόνο δύο ασκήσεις

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Το ένα μου μάτι είναι διαφορετικό από το άλλο!»: Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια για πρώτη φορά αποκαλύπτει το…μυστικό της!

Γιούχαραν τους Onirama σε συναυλία – Τους έβρισαν και τους πέταξαν μπουκάλια!

Ποινή φυλάκισης στον Αντώνη Ρέμο! Τι συνέβη;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ