Μια γυμνασμένη πίσω όψη δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Δες πώς μπορείς να γυμνάσεις τα οπίσθιά σου σε 4 λεπτά και μάλιστα χωρίς να βγεις καν από το σπίτι σου.

Βασικό κάθισμα: Το λεγόμενο squat είναι μια άσκηση που γυμνάζει πολύ τα οπίσθιά σου. Στάσου με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και βάζοντας τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι κάνε ένα κάθισμα. Φρόντιζε τα γόνατά σου να μην ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών σου. Επανέλαβε για 1 λεπτό.

a1

Walking Lunge: Αυτή η άσκηση τονώνει και τους μηρούς σου και γίνεται με τον εξής τρόπο: Ξεκίνα από όρθια στάση. Κάνε ένα βήμα με το ένα σου πόδι και χαμήλωσε έτσι ώστε το μπροστινό σου γόνατο να σχηματίζει ορθή γωνία. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου πόδι και επανέλαβε εναλλάξ για 1 λεπτό.

a2

Alternating Side Lunge: Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αγγίζεις μια το ένα σου πόδι και μια το άλλο εναλλάξ λυγίζοντας κάθε φορά το γόνατο του ποδιού που αγγίζεις. Επανέλαβε για 1 λεπτό.

a3

Sumo Squat: Αυτό μοιάζει πολύ με το squat. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχεις τα πόδια σου πιο ανοιχτά και τις μύτες τους να κοιτάνε προς τα έξω. Επανέλαβε για 1 λεπτό.

a4

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Ξεφορτώσου τη χαλάρωση! Απόκτησε τέλεια μπράτσα με 5′ λεπτά άσκησης την ημέρα

Ποδήλατο το… θαυματουργό! Κάψτε έως και 600 θερμίδες τη φορά!

Η αυτοάμυνα αδυνατίζει! Οι πολεμικές τέχνες που καίνε 500-700 θερμίδες την ώρα

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ξαφνικός χωρισμός για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια -Της έστειλε τα ρούχα σε σακούλες στο σπίτι της

Παντελής Παντελίδης: Σπάραξε η μάνα του στο εξάμηνο μνημόσυνο -Συγκλονιστικές σκηνές πάνω από το μνήμα του τραγουδιστή

Τις τσακώσαμε! Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη ποζάρουν μαζί και πιο χαμογελαστές από ποτέ -Τι αποκαλύφθηκε για τη συνάντησή τους

loading...