Εάν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε γυμνασμένους, αδύνατους μηρούς που θα αναδείξουν το κολλητό σας jean και θα σας κάνουν να αισθανθείτε γεμάτη αυτοπεποίθηση, τότε η lazy workout είναι ειδικά για εσάς.

Μην ξεγελιέστε όμως από το όνομα, αφού θα βάλει αμέσως φωτιά στο εσωτερικό των μηρών. Πάρτε ένα στρώμα γυμναστικής, ξαπλώστε στο πάτωμα και ετοιμαστείτε να ιδρώσετε. Ξαπλώστε στη μία πλευρά του σώματος σας, τεντώστε το πόδι που βρίσκεται από κάτω και σταυρώστε το πάνω πόδι.

mir

Σηκώματα. Καθώς αναπνέετε, σηκώστε ψηλά το πόδι που βρίσκεται στο πάτωμα και κατεβάστε το χωρίς να ακουμπήσει κάτω. Διατηρείστε τον κορμό σας σταθερό και σε ευθεία γραμμή. Κάντε 15 επαναλήψεις.

Μικρά τεντώματα. Σηκώστε το κάτω πόδι, κρατείστε το στον αέρα και κάντε 10 μικρά τεντώματα, σφίγγοντας το παράλληλα. Στη συνέχεια κατεβάστε το στο πάτωμα.

Μικροί κύκλοι. Σηκώστε το κάτω πόδι, κρατείστε το στον αέρα και κάντε 10 μικρούς κύκλους από τη μία πλευρά και 10 από την άλλη. Να προσέχετε να μην αλλάζετε θέση στον κορμό. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Γυμνάσου χωρίς να βγεις από το σπίτι! 4 ασκήσεις και 20 λεπτά αρκούν

Γύμνασε τα πόδια σου καθιστή! 3 ασκήσεις για να μην σηκωθείς από τον καναπέ

Powerbocking: Βρέθηκε ο τρόπος να κάψεις 500 θερμίδες σε ένα τέταρτο!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Σοκ! Πέθανε ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Την παραπομπή και προφυλάκιση Μαρινάκη προτείνει ο Εισαγγελέας!

Άγρια επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Αντώνη Σρόιτερ: Απίστευτα καρφιά και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί από τον ηθοποιό

loading...