Ποια άλλη θα μπορούσε να δώσει τις πιο έγκυρες και ασφαλείς συμβουλές για το σώμα σου ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι πέρα από την Ελένη Πετρουλάκη; Δείτε τι αποκάλυψε αποκλειστικά στο Youweekly.gr

Eleni_P_0216“Είναι μύθος ότι εκτελώ πολλές ασκήσεις για κοιλιακούς καθημερινά. Οι πολλές επαναλήψεις στους κοιλιακούς ή σε ασκήσεις πλάγιων δεν καίνε το λίπος. Το ανθρώπινο σώμα δεν δουλεύει έτσι. Ακόμα χειρότερα, οι πολλές επαναλήψεις στους πλάγιους κοιλιακούς βοηθούν στο να πάρω όγκο. Βέβαια, η δίαιτα σε συνδυασμό με έντονη αερόβια άσκηση βοηθούν, αλλά το βάρος που χάνω δεν προέρχεται μόνο από λίπος. Τι κάνω λοιπόν; Ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης! Έπειτα από πάρα πολλές δοκιμές έχω καταλήξει σε ένα πρόγραμμα που δουλεύει πολύ καλά:

  • Κάνω για 10-15 λεπτά γρήγορο τρέξιμο σε ανηφόρα ή σε σκαλιά ή σε sprints. Μια τέτοια προπόνηση καίει πάρα πολύ λίπος, ενισχύει το μεταβολισμό και δουλεύει και τους μυς της κοιλιάς και της μέσης.
  • Στη συνέχεια, για άλλα 10-15 λεπτά, εκτελώ ένα σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα αντίστασης με βάρη. Τα βάρη και γενικά οι ασκήσεις αντίστασης είναι πολύ σημαντικά για να απαλλαγείς από το περιττό λίπος!
  • Τέλος… Πάρε τη σανίδα σου και τρέξε στις παραλίες για να απολαύσεις ήλιο, θάλασσα, να χύσεις πολύ ιδρώτα και να ταλαιπωρηθείς αρκετά κάνοντας πολλές ασκήσεις σκίζοντας τα κύματα. Στην αρχή θα τα βρεις σκούρα και καλό θα είναι να έχεις τη βοήθεια ενός καλού δασκάλου, αλλά όταν θα δεις να εξαφανίζεται το λίπος από πάνω σου, πίστεψέ με είναι η καλύτερη ανταμοιβή που θα έχεις μπροστά στον καθρέφτη σου, τόσο που θα πεις “χαλάλι”!

Περισσότερες συμβουλές και μυστικά από την Ελένη Πετρουλάκη στο «You Weekly» που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη, μόνο με 1,50€

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε τα κιλά της – Δεν φαντάζεστε πόσα είναι!

Δείτε τις στυλάτες κόρες της Ελένης Πετρουλάκη! Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…

Ελένη Πετρουλάκη: Τα μυστικά της για τέλειο κορμί πριν την παραλία

loading...