Ο πασίγνωστος personal trainer που έχει «μεταμορφώσει» το κορμί πολλών celebrities μας αποκαλύπτει τις 4 γρήγορες ασκήσεις που θα σφίξουν τους μυς και θα μας απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα. Δεν χρειάζεται –πολύ- κόπο, μόνο τρόπο που στον δείχνουμε παρακάτω…

Βαθιά καθίσματα

kut1

Ξεκίνησε με ένα βαθύ κάθισμα, με το δεξί γόνατο λυγισμένο και το αριστερό πόδι τεντωμένο πίσω, με το γόνατο και τις άκρες των ποδιών να ακουμπάνε στο πάτωμα. Ακούμπησε τα χέρια σου στο πάτωμα, μέσα από το δεξί σου γόνατο και οι αγκώνες να είναι τεντωμένοι.

kut2

Κλώτσησε με το δεξί σου πόδι προς τα πίσω, το πόδι παράλληλα σχεδόν στο πάτωμα και flex. Στη συνέχεια επέστρεψε στην αρχική θέση. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων. Άλλαξε πόδι.

Ανασήκωμα γλουτών

kut3

Ξάπλωσε μπρούμυτα με τα πόδια λυγισμένα και ελαφρώς ανοιχτά και με τις φτέρνες να ακουμπάνε η μια την άλλη. Ανασήκωσε το στήθος σου από το πάτωμα και στηρίξου στους πήχεις.

kut4

Σφίξε τους γλουτούς σου για να ανασηκώσεις τα πόδια σου από το πάτωμα και στην συνέχεια επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

Criscross

kut5

Κάθισε στο πάτωμα, τα πόδια μπροστά σου πατάνε στο έδαφος και τα χέρια στο πάτωμα, πίσω σου ( ώμοι στην ευθεία και τα δάχτυλα των χεριών να δείχνουν στην κατεύθυνση των γλουτών). Ανασήκωσε τους γλουτούς σου και σταύρωσε το δεξί σου πόδι, πάνω από το αριστερό.

kut6

Ίσιωσε το δεξί σου πόδι, χαμηλώνοντάς το προς τα δεξιά, ώστε η εξωτερική πλευρά του παπουτσιού σου να αγγίξει το έδαφος. Κράτησέ το εκεί για 1-2 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια σταύρωσέ το ξανά πάνω από το αριστερό σου πόδι. Κάνε 3 σετ των δέκα και άλλαξε πόδι.

Booty Push

kut7
Ξεκίνησε πάλι με την ίδια θέση crisscross, αλλά αυτή τη φορά σήκωσε το δεξί σου πόδι (κράτησε το γόνατό σου λυγισμένο) σε θέση flex.

kut8

Τέντωσε το δεξί σου πόδι, λύγισε τους αγκώνες σου και χαμήλωσε τους γλουτούς σου όσο μπορείς πιο χαμηλά στο πάτωμα. Κάνε 3 σετ των δέκα επαναλήψεων. Άλλαξε πόδι.

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr

Το top πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε κάνει να χάσεις full λίπος! Ξεκίνα από σήμερα…

Η δίαιτα που καίει το λίπος! Πιο εύκολη και γρήγορη δεν υπάρχει!

Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά με γυμναστική στο σπίτι

Tα καλύτερα μας σήμερα:

Αδημοσίευτο βίντεο: Ο Παντελίδης ερμηνεύει με την κιθάρα του το τραγούδι που έγραψε λίγο πριν πεθάνει

Επίθεση της Μαρίας Μπακοδήμου στη Νωαίνα: «Η άλλη η ξεδιάντροπη πήγε και…» (VIDEO)

Δεν έχει ξαναγίνει! Πήραν τηλέφωνο τον Βερύκιο και έβαλε ανοιχτή ακρόαση! Δεν φαντάζεστε ποια ήταν και τι του έλεγε!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ