Η χαλάρωση στα μπράτσα απασχολεί πολύ όλες τις γυναίκες και περισσότερο τώρα το καλοκαίρι που τα χέρια μας ελευθερώνονται στο ντύσιμο και φαίνονται περισσότερο όλες οι ατέλειές τους. Ποιες ασκήσεις είναι οι καταλληλότερες για να αποκτήσουμε όμορφα μπράτσα χωρίς χαλάρωση;

Πρώτα απ΄όλα πρέπει να προσέξουμε τη διατροφή μας, γιατί στα μπράτσα μαζεύεται εύκολα και γρήγορα το λίπος. Αν μάλιστα δεν γυμναζόμαστε, τότε τα μπράτσα χαλαρώνουν. Άρα μειώνουμε τα λιπαρά από το καθημερινό μας διαιτολόγιο, τρώμε άφθονα φρούτα και λαχανικά, πίνουμε πολύ νερό και αφιερώνουμε λιγότερο από 10 λεπτά την ημέρα στο σπίτι μας, έχοντας δυο βαράκια και μια μπάλα για να καταπολεμήσουμε τη χαλάρωση.

Αυτές είναι οι 5 θαυματουργές ασκήσεις για τη χαλάρωση στα μπράτσα, που αν τις κάνετε συστηματικά θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα!

Άσκηση 1

Καθισμένη στο πάτωμα, στηρίζεστε στα χέρια και τα πόδια κι ανασηκώνεστε κάνοντας βυθίσεις.

askisi1

Άσκηση 2 

Σε όρθια θέση, γέρνοντας λίγο μπροστά κάνουμε κωπηλατική με δυο ελαφριά βαράκια. Τεντώνουμε λυγίζουμε προς τα πίσω.

askisi2

Άσκηση 3

Ξαπλωμένη ανάσκελα, τεντώνουμε τα χέρια με τα βαράκια στο ύψος των ματιών μας κι έπειτα λυγίζουμε τους αγκώνες και πηγαίνουμε τα βαράκια πίσω από το κεφάλι.

askisi3

Άσκηση 4

Μοιάζει με την άσκηση 3, απλώς είμαστε σε όρθια θέση κάνοντας προβολές κρατώντας αυτή τη φορά μια μπάλα. Έτσι δεν καταπολεμούμε μόνο τη χαλάρωση στα μπράτσα, αλλά γυμνάζουμε όλο μας το σώμα, πόδια και γλουτούς.

askisi4Άσκηση 5

Επίσης αυτή η άσκηση γυμνάζει όλο το σώμα. Δυναμώνει τον κορμό και καταπολεμά την χαλάρωση στα μπράτσα. Ξεκινάτε σε θέση σαν να κάνατε push ups. Στέκεστε και φέρνετε εναλλάξ πότε το ένα, πότε το άλλο πόδι δίπλα στον κορμό.

askisi5

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Χάσε γρήγορα πόντους από την περιφέρεια με αυτές τις ασκήσεις

Αποκτήστε γυμνασμένους κοιλιακούς και σφιχτούς μηρούς χωρίς να σηκωθείτε από την ξαπλώστρα

Φορέστε περήφανες το μαγιό σας: 4 ασκήσεις για στητό και σφριγηλό στήθος

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Δεν έχει ξαναγίνει! Ενώ ήταν ο Ανδρέας Λέοντας σε ζωντανή σύνδεση, δεν φαντάζεστε τι έκανε από πίσω ο Ίαν Στρατής!

Λιώσαμε! Διάσημη ηθοποιός μας έδειξε την νεογέννητη κορούλα της – Ποια είναι…

Τα πυρά του Βαγγέλη Περρή για τον τελικό του X-Factor και το…»στημένο» αποτέλεσμα!

loading...