Η γερή καρδιά είναι το Α και το Ω για να έχουμε μια γενικότερη καλή υγεία στον οργανισμό μας! Για αυτό το λόγο υπάρχουν κάποιες συνήθειες που αν τις υιοθετήσουμε δεν θα έχουμε ποτέ πρόβλημα με την καρδιά μας!

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να είναι πάντα η καρδιά σου δυνατή!

53a07ce81a9d1_-_cos-06-hot-summer-sex-deΚάνε σεξ

Όσοι κάνουν σεξ μια φορά το μήνα έχουν κατά 45% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα στην καρδιά, από εκείνους που εξασκούν το άθλημα δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Προτίμησε να τρως όσπρια

Έρευνα έδειξε πως όσοι καταναλώνουν όσπρια τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, κατά έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα στην καρδιά τους στο μέλλον.

sfigmosΜάθε να μετράς τους παλμούς σου

Επέλεξε ένα συγκεκριμένο τρόπο γυμναστικής και μέτρησε τους παλμούς σου σε βάθος χρόνου και αν παρατηρήσεις κάτι ασυνήθιστο, όπως αν η ίδια άσκηση στο παρελθόν σου έφτανε σε λιγότερους παλμούς απ΄ ότι τώρα, τότε καλύτερα να συμβουλευτείς το γιατρό σου για παν ενδεχόμενο.

Άγχος

Η υπερκόπωση που οφείλεται στο άγχος της δουλειάς ανεβάζει το ρίσκο προβλημάτων στην καρδιά.

6A31D2B8E57D99C4AA7991D8EBC2032AΚοιμήσου!

Όσοι πάσχουν από αϋπνίες, αυξάνουν τις πιθανότητες να πάθουν έμφραγμα κατά το εντυπωσιακό ποσοστό του 45%!

Βγες στον ήλιο

Κάνε τη βόλτα στον ήλιο εβδομαδιαία συνήθεια, προσέχοντας την ίδια στιγμή και τη δερματολογική σου υγεία σχετικά με την έκθεσή σου στον ήλιο.

newego_LARGE_t_1466_105745178_type12364Μάθε να τρως πρωινό!

Έρευνες έδειξαν πως όσοι αμελούσαν να φάνε πρωινό, είχαν 27% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν στεφανιαία νόσο, καθώς παρουσίαζαν μεγαλύτερες διακυμάνσεις στα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα τους, από εκείνους που ακολουθούσαν σωστές διατροφικές συνήθειες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Δες τι συμβαίνει στην υγεία σου όταν κοιμάσαι με ανοιχτό στόμα – Δεν θα το πιστεύεις!

Ουπς διάρροια! Δες τι πρέπει να κάνεις για να την σταματήσεις αμέσως!

Παιδική καλοκαιρινή ωτίτιδα – Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται!

loading...