Το σωστό είδος ανθρώπου είναι εκείνος ο άνθρωπος που αλλάζει κάθε μέρα της ζωής του, το εσώρουχό του. Σύμφωνα με μία έρευνα του 2012, η μέση γυναίκα έχει στην κατοχή της 34 διαφορετικά εσώρουχα, σε αντίθεση με τα 12 που μόλις είχε το 1999.

Όλοι εσείς οι τεμπέληδες εκεί έξω, να ξέρετε ότι δεν είναι και τόσο κακό να φοράτε το ίδιο εσώρουχο για μερικές μέρες. Ο καθηγητής J. Scott Kalester είπε πως όσο το εσώρουχό σας δεν είναι εμφανώς βρώμικο, δεν είναι κακό να το φοράτε για μερικές μέρες συνεχόμενα.

Ωστόσο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί μπορεί να πάθεις ουρολοίμωξη!

Καταρχάς, αν δεν έχεις πάθει ποτέ ουρολοίμωξη, είσαι πολύ τυχερός/ή. Τέτοια μόλυνση μπορεί να προκύψει αν μαζευτούν βακτήρια στην ουρήθρα. Αν φοράς το ίδιο εσώρουχο για αρκετές μέρες, τότε πιθανώς να υπάρχουν ψήγματα από περιττώματα που έχουν παγιδευτεί στο ύφασμα του εσωρούχου. Αν αυτά πάρουν το λάθος δρόμο προς την ουρήθρα, τότε κινδυνεύεις με μία πολύ ωραία ουρολοίμωξη. Η αλλαγή των εσωρούχων συχνά και η πλύση τους σε καυτό νερό σκοτώνουν τα βακτήρια και αποτρέπουν κάθε είδους μόλυνσης.amanda-bynes

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Bershka: Αυτή είναι η μαύρη δερμάτινη φούστα που έχει σπάσει τα ταμεία!

Απόφαση – βόμβα από το ΔΝΤ για τα εμπορικά καταστήματα της χώρας! Δείτε τι ζήτησε να συμβαίνει τις Κυριακές

Αν έχεις αυτά τα 7 πράγματα στο μπάνιο σου, πέταξέ τα αμέσως!

loading...