Μια οποιαδήποτε διατροφή δεν προκαλεί ούτε θεραπεύει τον καρκίνο. Αλλά μπορούμε να μειώσουμε τους κινδύνους, γιατί ορισμένα τρόφιμα, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους δράσεις, προστατεύουν περισσότερο από άλλα.

Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού έγινε περισσότερο γνωστός στο πλατύ κοινό από τη στιγμή που άρχισε να εξηγεί αναλυτικά τι πρέπει να τρώει και να μην τρώει κάποιος. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

10 τρικ για να προλάβεις κρυολογήματα και ιώσεις, πριν σε ρίξουν… στο κρεβάτι

Πιείτε αυτό το μείγμα πριν πάτε για ύπνο και θα «αφαιρέσετε» όσα έχετε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Το ρόφημα που σου δίνει την λύση! Πιες το και ξεφούσκωσε στο λεπτό….

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ