Αν στο άκουσμα των λέξεων «Ωμέγα 3» και «ιχθυέλαιο» σου ξυπνούν… άσχημες μνήμες από την εποχή που η μαμά σου σε ανάγκαζε να πιείς μία κουταλιά μουρουνέλαιο κάθε πρωί για καλή υγεία, έχεις μια ιδέα για το τι θα διαβάσεις. Ότι πλέον κυκλοφορεί σε μορφή κάψουλας, χωρίς οσμή και γεύση ψαριού, το γνωρίζεις. Σε τι ακριβώς βοηθά όμως, δε φαντάζεσαι! Οι μελέτες των τελευταίων ετών έχουν αποκαλύψει τα τεράστια οφέλη των Ω3 λιπαρών οξέων για κάθε οργανισμό. Και μόλις ανακαλύψαμε πως η Lanes αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, δημιουργώντας το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής για τη νέα εποχή που τρέχει πιο γρήγορα από ποτέ: Το Epax® Omega-3 που έχει πάρει βραβείο από το National Health Institute USA για την κλινική έρευνα των Omega-3 το 2007!

Ενέργεια δε χρειάζεται μόνο το σώμα, αλλά και το μυαλό. Τα ψάρια αποτελούσαν πάντα την τροφή των «έξυπνων» αλλά και των εκλεπτυσμένων ανθρώπων. Πόσοι όμως τα επιλέγουμε πλέον; Αλλά και όσοι το κάνουμε, παίρνουμε πραγματικά όλα αυτά που έχουν να μας προσφέρουν; Η απάντηση, όπως και για όλες τις υπόλοιπες ωφέλιμες τροφές, είναι πως η ποσότητα που μπορούμε να καταναλώσουμε δεν είναι αρκετή για να κάνει τη διαφορά στον οργανισμό μας. Για εμάς που θέλουμε να τρεφόμαστε σωστά εφευρέθηκαν άλλωστε τα συμπληρώματα διατροφής: συμπληρώνουν τα «κενά» στις διατροφικές μας συνήθειες.

Με το Epax Omega3 της Lanes είναι σαν να τρως ψάρι κάθε μέρα χωρίς να τρως… και κάτι παραπάνω σε σχέση με τα κοινά ιχθυέλαια. Η μοναδική του σύνθεση αναζωογονεί το μυαλό και τη μνήμη, ενισχύει την υγεία των ματιών και προλαμβάνει τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Επίσης, βοηθά στην καλή ψυχολογία που μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, αλλά και είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την κάθε δίαιτα που σκοπεύεις να ξεκινήσεις, καθώς πρόσφατα ανακαλύφθηκε το εξής οξύμωρο: τα Ω3 είναι τα λιπαρά που σε βοηθούν να κάψεις λίπος! Τώρα σου λύθηκε η απορία γιατί τα ονόμασαν καλά λιπαρά;

Και επειδή ξέρουμε πως κάνεις δε θέλει να έχουν τα παιδία σου την άσχημη ανάμνηση που έχεις εσύ από όταν ήσουν μικρή, σε ενημερώνουμε πως η Lanes ανέπτυξε το Epax Omega-3 Kids με Ω3, έξτρα βιταμίνες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και επειδή γνωρίζει ότι τα παιδιά είναι… δύσκολα με τα συμπληρώματα διατροφής, φρόντισε να μη θυμίζουν καν ψάρι! Κάψουλες Epax Omega3 Kids λοιπόν με υπέροχη γεύση φραγκοστάφυλου για τους μικρούς μας έξυπνους φίλους!

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.
Επωφελήσου από τα πραγματικά καλά λιπαρά με το Epax Omega-3 και Epax Omega-3 Kids, με 15 και 13 ευρώ αντίστοιχα. Αναζήτησέ τα στο φαρμακείο της γειτονιάς σου ή μάθε περισσότερα στο http://laneshealth.gr/products/categories/omega-3/epax-omega-3 και http://laneshealth.gr/products/categories/omega-3/epax-omega-3-kids .

loading...