Μια ειδική εκδήλωση βράβευσης των αθλητών του κλασικού αθλητισμού πραγματοποίησε πρόσφατα η Lanes. Το συγκεκριμένο event έγινε στο πλαίσιο του οράματός της για προώθηση του αθλητισμού μέσα από έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής.

λ2Με στόχο να στηρίξει τις προσπάθειές τους αλλά και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο, η Lanes, τίμησε σε μια ειδική εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε την Τρίτη 26 Ιουλίου, τους Βούλα Παπαχρήστου, Λίλη Αλεξούλη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Κώστα Μπανιώτη και ο Ιάσωνα Θανόπουλο. Έτσι, για μια ακόμη φορά η Lanes απέδειξε ότι στέκεται επάξια σε κάθε βήμα των αθλητών τους οποίους στηρίζει δυναμικά.

λ5 Επιπλέον, δεν παύει να είναι σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν δύναμη και ενέργεια για να ανταπεξέλθουν ακόμη και στο πιο απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητάς τους αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό τους! Σημείωσε ότι η Lanes, η οποία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής, συμπληρώνει την καθημερινή προσπάθεια όλων όσων γυμνάζονται, και όχι μόνο, χαρίζοντάς τους ευεξία, ενίσχυση, τόνωση και ενέργεια αλλά και μια όμορφη λαμπερή επιδερμίδα, γερά νύχια και δυνατά μαλλιά.

λ4λ6

loading...