Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα η νεαρή τραγουδίστρια δεν αμελεί τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής για την οποία χρησιμοποιεί φανατικά τα προϊόντα femfresh!

Η νέα σεζόν ήδη ξεκίνησε! Για να σε βρει λοιπόν πιο ανανεωμένη από ποτέ δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος με τη βοήθεια της ολοκληρωμένης σειράς femfresh, την οποία ξεχώρισε και η Μαλού για να φροντίσει την ευαίσθητη περιοχή και να διατηρείται πάντα φρέσκια!

Λίγα λόγια για το femfresh
Είναι μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης ειδικά σχεδιασμένη για να διατηρεί την σωστή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής για όλο το 24ώρο, χωρίς να δημιουργούν ίχνος ερεθισμού, μια και είναι δερματολογικά ελεγμένα, ώστε να είναι ασφαλή αλλά και ήπια με το δέρμα σου.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια μετά από συστηματική χρήση έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: “Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής είναι πολύ σημαντική για την γυναικεία υγιεινή. Πολλές φορές το ξεχνάμε λόγω των πολλών υποχρεώσεων και βάζουμε την προσωπική μας φροντίδα σε δεύτερη προτεραιότητα. Το femfresh είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μου υγιεινής καθώς μου προσφέρει τη φρεσκάδα και την φροντίδα που χρειάζομαι και κατά τη διάρκεια του μπάνιου με τα υγρά καθαρισμού αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας με τα μαντηλάκια! ’’

Τα προϊόντα

Στη σειρά femfresh θα βρεις τα υγρά μαντηλάκια Freshening and Soothing Cloths, το υγρό καθαρισμού Active Fresh Wash, το καταπραϋντικό υγρό καθαρισμού Soothing Wash και το Daily Intimate Wash που είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Συγκεκριμένα, το υγρό καθαρισμού θα σου χαρίσει φρεσκάδα για 12 ώρες, ενώ το καταπραϋντικό υγρό θα ανακουφίσει από τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες ενυδατώνοντας την επίμαχη περιοχή σε βάθος. Τα μαντηλάκια καθαρισμού, από την άλλη, αποτελούν την τέλεια λύση για καθαρισμό στο λεπτό. Τέλος, το Daily Intimate Wash με αλόη θα σε κρατήσει φρέσκια και δροσερή κάθε ημέρα.

Info:
Tα προϊόντα femfresh θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ