Η θερμοκρασία έχει ανέβει σημαντικά και, πλέον, το ελληνικό καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν δροσιά και γλύκα στα αγαπημένα τους ροφήματα σε καφετέριες και άλλα καταστήματα.

Ξέρετε, όμως, πόση ζάχαρη περιέχουν αυτά τα ροφήματα; Η μεγάλη έρευνα “Action on Sugar” που διεξήχθη πρόσφατα στην Μ. Βρετανία, προκαλεί σοκ σε όποιον συνηθίζει να πίνει συχνά καφέδες και άλλα ροφήματα σε καφετέριες.

Από την έρευνα σε 131 αρωματισμένα ροφήματα βρέθηκε ότι το 98% περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που καταρτίζονται από το Food Standards Agency. To 35% μάλιτα των ροφημάτων περιέχουν την ίδια ή και περισσότερη ποσότητα ζάχαρης με την Coca Cola που περιέχει 9 κουταλάκια το κουτάκι.

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τα χειρότερα ροφήματα, όπως την δημοσίευσε η Action on Sugar.

000

Πηγή:pestomou.info

Δείτε ακόμη: Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνουμε ντούς; Διαβάστε την παρακάτω έρευνα!  Δείτε ακόμη: Μήπως έχεις αστιγματισμό και δεν το ξέρεις; Το παρακάτω τεστ θα σε βοηθήσει να μάθεις!  Δείτε ακόμη: Το ήξερες; Δες τι περίεργο συμβαίνει στον εγκέφαλό σου όταν έχεις αϋπνία! 

loading...