O όμιλος Medical Group (Human Perfection & Medical Esthetic) ήρθε για να καλύψει
εξατομικευμένες ανάγκες ομορφιάς, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση και κέντρο τον
άνθρωπο και παρά τον λιγοστό χρόνο λειτουργίας τους –μόλις 3 χρόνια– αριθμούν ήδη
27.000 ενεργά μέλη. Το YOU μίλησε με την ιδιοκτήτρια του ομίλου, Χριστίνα Μπεζιάνη,
που μας εξήγησε όλη τη φιλοσοφία που περιβάλλει τα 8 Beauty Spots, τα οποία ήδη
ακολουθούν μια επιτυχημένη πορεία.

Σε τι διαφέρει ο όμιλος Medical Group;

Κάθε άνθρωπος για μένα εξαιτίας της διαφορετικότητας των αναγκών του χαρακτήρα αλλά και του τρόπου ζωής του είναι μοναδικός. Αυτό με κάνει, ακόμα κι αν μπορώ να το υποστηρίξω, να μην προτείνω «πολυδιαφημισμένες» θεραπείες αλλά θεραπείες που πρέπει!

_DSC3261

Τι είναι αυτό που κάνετε όταν απευθύνεται κάποιος σε εσάς;

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να κρατήσουμε το ιατρικό ιστορικό του και να ξεκινήσουμε από εκεί. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό απ’όλα. Στη συνέχεια ακολουθεί ο διαιτολόγος, ο οποίος κάνει τη δική του διάγνωση βλέποντας τις εξατομικευμένες ανάγκες του.Μετά από αυτή την ολιστική προσέγγιση προτείνουμε τις θεραπείες που ταιριάζουν στις ανάγκες του ούτως ώστε να δώσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

Είναι καθήκον μου αλλά και ηθική υποχρέωση οι πελάτες μου να πάρουν το αποτέλεσμα που πρέπει και υπόσχομαι. Η φιλοσοφία μου, όμως, είναι πως όλοι έχουν δικαίωμα στη χαρά που δίνει η ομορφιά. Γι’ αυτό υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες για όλα τα βαλάντια και πάνω απ’όλα με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια προς τον πελάτη.

Ποιος είναι ο ρόλος του πελάτη σε όλη αυτή την προσπάθεια;

Το 70% για να πετύχει ένας πελάτης το στόχο του εξαρτάται σίγουρα από εμάς όμως το υπόλοιπο 30% έχει να κάνει με την προσπάθειά του. Αυτό θέλω να εμφυσήσω στους πελάτες μου. Γι’αυτό υπάρχει μια συνεχής συνεργασία με τον καθένα ξεχωριστά.

Εάν κάποιος θέλει μια λύση της τελευταίας στιγμής, υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει;

Σίγουρα υπάρχουν. Σε αυτή την περίπτωση θα προτείνω μια λύση-εξπρές, όμως για να
τηρήσω αυτά που πρεσβεύω και για να είμαι φερέγγυα σε αυτό που κάνω θα πρέπει μετά να ακολουθήσει τη συντήρηση που θα προτείνουμε. Για παράδειγμα, πρόσφατα απευθύνθηκε σ’ εμάςκάποιος ηθοποιός που ήθελε να χάσει αρκετά κιλά για έναν ρόλο, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.Εμείς από τη μεριά μας του δώσαμε το αποτέλεσμα που ήθελε, όμως μετά φρόντισα να ακολουθήσει την ανάλογη συντήρηση, διάρκειας ενός εξαμήνου, για να επαναφέρω τον οργανισμό του από το σοκ. Γι’ αυτό θεωρώ ότι υπάρχουν λύσεις για τα πάντα!

_DSC3333
Ποια ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία του Medical Group;

Η ανάγκη μου να δώσω στους ανθρώπους που θα μας εμπιστευτούν αυτοπεποίθηση για να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους, καθώς και το γεγονός ότι ήθελα να είμαι δυνατή και οικονομικά ανεξάρτητη.

Πόσο προσιτές είναι οι υπηρεσίες σας;

Υπάρχουν προσιτές λύσεις για όλους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Έτσι, κάποιος μπορεί να επιλέξει μια θεραπεία λιγότερο ακριβή αλλά εξίσου αποτελεσματική, την οποία θα επαναλαμβάνει σε περισσότερες συνεδρίες σε σχέση με μια πιο δραστική και επεμβατική. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν λύσεις για όλα τα βαλάντια! Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει θέληση από τον πελάτη και σίγουρα θα βρούμε την πιο κατάλληλη λύση.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς θεραπείες αυτήν την περίοδο;

Στην πλούσια γκάμα μας, οι πιο δημοφιλείς θεραπείες,μεταξύ άλλων, είναι η μεσοθεραπεία, τα νήματα και η κρυολιπόλυση, η οποία όμως από μόνη της δεν θα δώσει το αποτέλεσμα που περιμένει ο πελάτης. Γι’ αυτό πρέπει να συνδυαστεί με σωστή διατροφή και ενδεχομένως με κάποιες θεραπείες λεμφικού μασάζ.

_DSC3386

Έχετε κάποια θεραπεία που ξεχωρίζετε;

Ναι, τη θεραπεία προσώπου Triad facial, την οποία και κάνουν τα supermodels Adriana Lima, Candice Swanepoel, Erin Heatherton και Miranda Kerr λίγο πριν περπατήσουν στα
ντεφιλέ της Victoria’s Secret. Πρόκειται για μια θεραπεία προσώπου που συνδυάζει το micro-dermabrasion, το laser toning και το χημικό peeling για μια λαμπερή, φωτεινή και νεανική επιδερμίδα.

Τι θα συμβουλεύατε κάποιον που θέλει να σας επισκεφθεί;

Εάν κάποιος θέλει να δει ορατά αποτελέσματα πρέπει να ξεκινά από βασικά πράγματα. Για παράδειγμα, εάν μιλάμε για το πρόσωπο πρέπει να φροντίζει την επιδερμίδα της καθαρίζοντάς την και ενυδατώνοντάς τη σωστά, να πίνει νερό και να καταναλώνει πολλά φρούτα. Με αυτό τον τρόπο η θεραπεία που θα επιλέξει θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα!

Έχετε ένα αγαπημένο μότο;

«Σε ό,τι κι αν κάνεις πρέπει να έχεις δίψα και πάθος. Να δίνεις την ψυχή σου και να αγαπάς αυτό που επιχειρείς μαζί με τους ανθρώπους που σε στηρίζουν». Γι’ αυτό και λέω ότι οι πελάτες είναι η περιουσία μας!
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία ενός κέντρου στην Γλυ φάδα καθώς και για ένα ακόμα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία προχωρούν με συγκεκριμένα βήματα, απόλυτα μελετημένα.

loading...