Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος είναι η αϋπνία και γενικότερα οι διαταραχές ύπνου. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το εργασιακό στρες, το φορτωμένο πρόγραμμα, η έντονη συναισθηματική φόρτιση, η υπερβολική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι αυξανόμενες υποχρεώσεις και κυρίως το άγχος, είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας κάνουν να… χάνουμε τον ύπνο μας!


Συχνά επίσης η έγνοια να κοιμηθούμε όσο τον δυνατόν περισσότερες ώρες οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα, κάνοντάς μας να ξαγρυπνάμε στριφογυρίζοντας στο κρεβάτι, ενώ ανά συγκεκριμένες περιόδους η αϋπνία μας “χτυπάει” την πόρτα εντονότερα από άλλες!
Τα οφέλη ενός καλού βραδινού ύπνου στον οργανισμό είναι λίγο πολύ γνωστά και το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα αντιμετωπίσει κανείς τελικά την αϋπνία.


Η απάντηση ακούει στο όνομα Μελατονίνη και δεν είναι άλλη από την φυσική ορμόνη που παράγει η επίφυση του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πρόκειται για την ορμόνη που μας βοηθά να καταλαβαίνουμε πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσουμε και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στον 24ωρο ρυθμό (κιρκάδιος ρυθμός) του οργανισμού και τη ρύθμιση διάφορων σωματικών λειτουργιών. Η σύνθεση και η έκκρισή της ενεργοποιούνται από το σκοτάδι και απενεργοποιούνται από το φως και η ενίσχυσή της εγγυάται έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.


Και αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να την ενισχύσετε, ήρθε το νέο καινοτόμο spray Melatonin SM της SM Pharmaceuticals, με το οποίο θα κοιμηθείτε μέσα σε μόλις 5′.
Αυτό που το διαχωρίζει από τα άλλα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, είναι ότι παρασκευάζεται με τη μοναδική τεχνολογία Nanoemulsion, ενώ παράλληλα επειδή διατίθεται σε μορφή spray έχει 3 βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα:

Εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση της Μελατονίνης, κατά 240% περισσότερο σε σχέση με ένα δισκίο, διασφαλίζει ταχεία αποδέσμευση και 630% ταχύτερη απορρόφηση στα πρώτα 5′ και εγγυάται άμεση δράση στη μείωση του χρόνου έλευσης του ύπνου, βελτιώνοντας την ποιότητά του.Την ίδια στιγμή είναι εύκολο στη χρήση και αρκεί μόνο ένας ψεκασμός (κατά προτίμηση υπογλώσσια) 15΄πριν τον ύπνο για να χαλαρώσουμε, να κοιμηθούμε καλά, αλλά και να νιώθουμε ξεκούραστοι την επόμενη ημέρα! Εσείς ακόμα ψάχνετε τη λύση για την αϋπνία;

Με την εγγύηση της SM Pharmaceuticals, τώρα σε όλα τα φαρμακεία. www.smpharmaceuticals.com

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ