Αγαπάς το σκόρδο, με όλους τους τρόπους. Στο τζατζίκι, στο pesto, στο λάδι που το αρωματίζει, στις μελιτζάνες… και γενικά με όλους τους τρόπους.

Αυτό που δεν αγαπάς είναι η μυρωδιά που αφήνει στην αναπνοή σου και νομίζεις ότι θα διαρκέσει για πάντα. Σε καταλαβαίνουμε γι’ αυτό και έχουμε το τέλειο κόλπο.

Ξέχνα ό,τι ξέρεις για το κάρδαμο, μια κουταλιά ελληνικού καφέ σε σκόνη κτλ κτλ. Τίποτα δεν απομακρύνει την έντονη μυρωδιά του σκόρδου παρά… το μήλο.

Ναι, καλά διάβασες το μήλο. Η αιτία που το μήλο απομακρύνει την σκορδίλα φαίνεται να είναι ένα ένζυμο που κάνει τα κομμένα μήλα να μαυρίζουν όταν τα αφήνεις έξω από το ψυγείο. Αυτό λοιπόν το ένζυμο λειτουργεί σαν φυσικό αποσμητικό στα σουλφίδια του σκόρδου που προκαλούν την κακή αναπνοή.

Άρα πού καταλήγουμε; Ένα μήλο την ημέρα, κάνει την κακή αναπνοή πέρα!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έξυπνοι τρόποι για να…«ξεφορτωθείτε» την δυσκοιλιότητα!

Υποφέρεις από πονοκεφάλους; 9+1 τρόποι για να απαλλαγείς εύκολα και γρήγορα!

Αταξία του Φρίντριχ: Η άγνωστη ασθένεια που οδηγεί σε πρόωρο θάνατο! Από αυτό πέθανε ο γιος του Γιώργου Γεωργίου

loading...