Μπορεί τώρα να είναι πιο χαλαρή σε ότι αφορά στη γυμναστική της αλλά πριν από μερικά χρόνια η Τζένιφερ Γκάρνερ γυμναζόταν απίστευτα πολύ για να διατηρεί το σώμα της δυνατό και πολύ γυμνασμένο μιας και υποδυόταν τη μυστική πράκτορα στην πολύ επιτυχημένη σειρά Alias.

Δείτε ακόμα:Οι top ασκήσεις για να αποκτήσεις γραμμωμένα χέρια χωρίς λίπος!

Tέσσερις με πέντε μέρες την εβδομάδα η ηθοποιός και ο personal trainer της συναντιούνται στο σπίτι της στο Los Angeles λίγο πριν το ξημέρωμα και κάνουν για 45 λεπτά έως και μία ώρα γυμναστική (αναλόγως με το πότε θα ξυπνήσουν τα τρία παιδιά της ηθοποιού ή αν θα την ενοχλήσει ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ). Δες την ακριβή προπόνησή της και δοκίμασε να την υιοθετήσεις και εσύ..

Ζέσταμα

Προετοίμασε το σώμα σου για πολύ κίνηση. Κάνε δυναμικό στρέτσινγκ, όπως καθίσματα, προβολές και τον ανάποδο σκύλο. Παρατήρησε που έχεις αδυναμίες και ανέπνεε καλύτερα την ώρα που κάνεις τις αντίστοιχες ασκήσεις. Όταν είσαι πλέον ζεστή είσαι έτοιμη για τη συνέχεια. Πρόκειται για δύο γκρουπ ασκήσεων καθένα από τα οποία πρέπει να κάνεις τρεις φορές.

Πρώτος Κύκλος (κάνε τις παρακάτω ασκήσεις χωρίς διάλειμμα).

1. Βάλε ένα λάστιχο γύρω από τους αστραγάλους σου και κάνε βήματα δεξιά και αριστερά 20 φορές από την κάθε μεριά. Θα νιώσεις το κάψιμο στους γλουτούς σου.

2. Κράτα το βάρος στο πίσω μέρος των ποδιών σου καθώς κάνεις τα γνωστά βαθιά καθίσματα. Κάνε 20 επαναλήψεις.

3. Κάτσε σε ίσια στάση. Κάνε ένα βήμα πίσω και κατέβα προς τα κάτω. Έπειτα σήκω και ρίξε μία κλωτσιά με το πόδι που είχες πίσω. Κάνε 20 επαναλήψεις με το κάθε πόδι.

4. Κάτσε σε ίσια στάση και σκύψε λίγο μπροστά. Με δύο βαράκια στα χέρια σήκωνε προς τα πάνω σχηματίζοντας ορθή γωνία με τον αγκώνα σου μία το ένα χέρι και μία το άλλο. Κάνε 20 επαναλήψεις με το κάθε χέρι.

5. Κάνε 10-12 πους απς.

Ξεκουράσου για 30-60 δευτερόλεπτα και επανέλαβε τον ίδιο κύκλο ασκήσεων για άλλες δύο φορές.

Ξεκουράσου για ένα λεπτό και προχώρα στο δεύτερο Κύκλο. 

Δείτε ακόμα:Τι να κάνεις για να χάσεις πόντους από τους μηρούς

Δεύτερος Κύκλος (Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις χωρίς ξεκούραση ενδιάμεσα). 

1. Στάσου σε ίσια στάση. Ανέβα με το ένα σου πόδι σε ένα σκαλί (σαν να κάνεις στεπ) και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Επανέλαβε με το άλλο πόδι και κάνε το ίδιο 20 φορές με το κάθε πόδι.

2. Κάτσε στα τέσσερα. Σήκωσε λυγισμένο το κάθε πόδι σου και επέστρεψε στη θέση σου. Κάνε το ίδιο 20 φορές με το κάθε πόδι.

3. Μείνε στην ίδια στάση. Κλώτσα με το ένα σου πόδι προς τα πίσω 20 φορές και έπειτα κάνε το ίδιο και με το άλλο.

4. Ξάπλωσε ανάσκελα και ακούμπα με τα πόδια σου στο πάτωμα. Σήκωσε τη λεκάνη σου και έπειτα σήκωσε το ένα σου πόδι ψηλά. Κατέβαζε και ανέβαζε τη λεκάνη σου με το πόδι ψηλά. Κάνε το ίδιο για 20 επαναλήψεις και άλλαξε πόδι.

5. Γύρνα στο πλάι και κάνε πλάγια σανίδα. Ανέβαινε για 2 δευτερόλεπτα και κατέβαινε. Κάνε το ίδιο 10 φορές και ύστερα γύρνα από την άλλη μεριά.

6. Γύρνα στην κανονική σανίδα. Ανέβαζε τα πόδια σου στο στήθος και επέστρεφε στην αρχική σου θέση . Επανέλαβε 20 φορές.

7. Στάσου σε σανίδα και κάνε πηδηματάκια ανοιγοκλείνοντας τα πόδια σου χωρίς να τα λυγίζεις. Κάνε το ίδιο 20 φορές.

Ξεκουράσου για 30-60 λεπτά και επανέλαβε τον Δεύτερο Κύκλο για συνολικά τρεις φορές. 

Πηγή: athensmagazine.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ