Το απίστευτο πρόγραμμα που ακολουθεί και έχει πάντα αποτέλεσμα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής showbiz και το καταφέρνει με πολύ γυμναστική και διατροφή.

Δείτε ακόμα:Ακολούθησε μία από τις 10 δημοφιλείς δίαιτες των επωνύμων και θα αποκτήσεις κι εσύ τέλειο κορμί!

Η ίδια εξομολογήθηκε στο περιοδικό Υou πώς έχασε 3 κιλά μέσα σε 1 εβδομάδα χωρίς να στερειθεί τίποτα.

• Άρχισα να πίνω περισσότερο νερό. Περίπου 1,5 λίτρο τη μέρα, και λόγω αύξησης της θερμοκρασίας.

• Περπατάω περισσότερο κάθε μέρα. Σ’ αυτό βοήθησε και η βελτίωση του καιρού που μου επιτρέπει να χαρώ πια έναν περίπατο. Για την ακρίβεια φροντίζω να περπατάω 20΄ κάθε μέρα.

• Μείωσα λίγο τα λιπαρά φαγητά που λόγω αυξημένης θερμοκρασίας δεν με… τραβάνε πια τόσο πολύ.

• Περιόρισα αρκετά τις βραδινές εξόδους μου, που συνήθως είναι συνδεδεμένες με φαγητό αργά. Με
όλη αυτή την απορυθμισμένη κατάσταση που ζούμε στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα δεν είχα ιδιαίτερο κέφι για βραδινά τσιμπούσια… Και όλοι ξέρουμε ότι το βράδυ πέφτει ο μεταβολικός μας ρυθμός. Και ό,τι δεν μεταβολίζεται σωστά αποθηκεύεται κατευθείαν σε μορφή λίπους!

Δείτε ακόμα:Ελένη Πετρουλάκη: Μοιράζεται τα μυστικά της για γρήγορο αδυνάτισμα μέχρι τις γιορτές – Αναλυτικό διαιτολόγιο για -4 κιλά!

• Τρώω περισσότερα φρούτα που αυτή την εποχή υπάρχουν άφθονα, σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και σε καλύτερη ποιότητα. Τουλάχιστον 4 τη μέρα.

• Έβαλα στο πρωινό μου ένα βραστό, σφιχτό αυγό τρεις φορές την εβδομάδα. Μας δίνει 80 θερμίδες, ενώ για να το χωνέψουμε καίμε 100!

• Μείωσα αρκετά τα γλυκά με πλούσια, βαριά σοκολάτα που λατρεύω. Επειδή, όμως, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά, αγοράζω μικρά παγωτά σε ξυλάκι με βανίλια και πικρή σοκολάτα, που έχουν 0% ζάχαρη και λίγα λιπαρά αλλά καταπληκτική γεύση!

Δείτε ακόμα:Ελένη Βαΐτσου: Αποκαλύπτει τα μυστικά διατροφής της – Πώς θα αποκτήσεις τέλειο κορμί!

loading...