Περνάς μια άσχημη μέρα. Έχεις πολλή δουλειά ή απλώς νιώθεις απίστευα κουρασμένη Όπως και να χει το άγχος σου έχει χτυπήσει άλλο level. Για να χαλαρώσεις μπορείς να πάρεις βαθιές αναπνοές ή διάβασε τι προτείνουν οι επιστήμονες για να χαλαρώσεις!

Ή…  μπορείς πολύ εύκολα να ακούσεις ένα συγκεκριμένο τραγούδι το οποίο, αποδεδειγμένα, μειώνει το επίπεδα του στρες κατά 65%!

Όχι δεν πρόκειται για το «Happy» του Pharell, αλλά για το “Weightless” των Marconi Union! Σύμφωνα με μια ομάδα νευροεπιστημόνων του Mindlab International εκείνοι που άκουσαν το συγκεκριμένο κομμάτι βιώσαν μείωση του γενικού άγχους κατά 65% και μείωση επιπέδου 35% των φυσιολγοικών τιμών ξεκούρασης!song1

Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δημιουργήθηκε με αυτό το στόχο! Το συγκρότημα συνεργάστηκε με ειδικούς ηχοθεραπευτές για να πετύχει τις αρμονίες, τους ρυθμούς και την ένταση των μπάσων ώστε να βοηθά την μείωση της πίεσης του αίματος, τα επίπεδα κορτιζόλης και τους χτύπους της καρδιάς εκείνων που το ακούν!

Οπότε την επόμενη φορά που θα φρικάρετε, φορέστε τα ακουστικά σας και δυναμώστε την ένταση στο “Weightless” και νιώστε ζεν μέσα σε 8 λεπτά!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτό είναι το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς! [Photo]

Έβαλαν φωτογραφία με μη καπνιστή σε πακέτα τσιγάρων! – Δείτε τι τους έκανε!

Αλλάζει το Instagram: Αυτή είναι η νέα διαφοροποίηση!

loading...