Ο χαρακτήρας σου ανάλογα με το πώς προτιμάς να είναι μαγειρεμένα τα αυγά.

Και δεν το λέμε εμείς, αλλά έρευνες, που έδειξαν ότι ο τρόπος που τα απολαμβάνεις καλύτερα, δείχνει πολλά για την προσωπικότητα σου.

1. Αυγά ποσέ 
Αν σου αρέσει τα αυγά να είναι ποσέ, τότε σημαίνει πως σου αρέσει να είσαι έξω και να συναναστρέφεσαι με κόσμο. Σου αρέσει να ακούς χαρούμενη μουσική και να χορεύεις. Είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, διεκδικείς αυτά που θέλεις χωρίς να ντρέπεσαι και θέλεις να είσαι πραγματικά χαρούμενη.

2. Σφιχτό βραστό αυγό 
Είσαι αρκετά παρορμητική, δρας κυρίως με το αίσθημα και όχι με την λογική και παίρνεις αποφάσεις χωρίς δεύτερες σκέψεις. Σου αρέσει πολύ υγιεινή διατροφή και η γυμναστική είναι μέσα στην καθημερινότητα σου.

3. Μελάτο βραστό αυγό
Είσαι ιδιαίτερα κλασική και διαχρονική στις επιλογές σου και στηρίζεις πάντα τις επιλογές σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι άλλοι. Είσαι πολύ ειλικρινής και πάντα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις με αποτέλεσμα καμιά φορά να αγχώνεσαι παραπάνω από όσο θα έπρεπε, ακόμα και για μικροπράγματα.

4. Ομελέτα
Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου, πολύ προστατευτική με τους άλλους και σου αρέσει να δοκιμάζεις συνεχώς νέα πράγματα.

5. Scrambled 
Θέλεις όλα να είναι τακτοποιημένα και περιποιημένα. Τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, δεν αφήνεις τίποτα στη μέση και φροντίζεις η ζωή σου να είναι έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες. Είσαι λίγο συντηρητική στις απόψεις σου, αλλά πολύ καλή και πιστή φίλη.

6. Τηγανιτά αυγά
Χρειάζεσαι τον χρόνο σου όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που δεν ξέρεις και πολλές φορές θεωρούν πως είσαι ψυχρή και απόμακρη. Όταν όμως σε γνωρίζουν καλύτερα, γίνεται αμέσως κατανοητό πόσο ευχάριστη, δοτική και χαρούμενη είσαι σαν άνθρωπος.

7. Τηγανιτά μελάτα αυγά
Είσαι πάρα πολύ κοινωνική και συνέχεια θέλεις να βρίσκεσαι με κόσμο. Σου αρέσει να ζεις τη ζωή όπως ακριβώς θέλεις και φροντίζεις να την απολαμβάνεις. Σου αρέσει πολύ να ταξιδεύεις και να κάνεις όνειρα για το μέλλον και πάντα βρίσκεις χρόνο για να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φούστα με άνοιγμα στο πλάι: Φόρεσε τη νέα τάση της μόδας χωρίς να φανείς.. δεύτερη!

Τα μαλλιά που… φωσφορίζουν στο σκοτάδι! Η νεα τάση που κάνει το instagram να παραμιλάει! Θα το δοκίμαζες;

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΙΤΑ για να χάσεις λίπος και περιττά κιλά σε 2 εβδομάδες!

loading...