Χωρίς υπερβολές και στερήσεις αλλά με πειθαρχία και στόχο, στοιχεία άλλωστε που τη χαρακτηρίζουν και ως καλλιτέχνη, η Δέσποινα Βανδή τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα στην παραλία, χάρη στην αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Φέτος, μάλιστα, οι καλοσχηματισμένοι της κοιλιακοί αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στα εξώφυλλα των περιοδικών, καθώς μ’ ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής, που της συνέστησε ο Δημήτρης Πέππας, κατάφερε να μειώσει ακόμα περισσότερο το ποσοστό του λίπους της.

yjth

Τροφές πλούσιες σε ενέργεια, όπως το σπανάκι και τα παντζάρια, περιλαμβάνονται καθημερινά στο διαιτολόγιο της, ενώ αποφεύγει κάθε ίχνος τηγανητού και γλυκού. Ή, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, επιτρέπει λίγη μαύρη σοκολάτα περισσότερη τη μέρα που έχει ονομάσει «freeday», για να απολαύσει χωρίς ενοχές αθώες διατροφικές «αμαρτίες».

images.watchit.gr

Παράλληλα, ως λάτρης της γυμναστικής, εκτός από την αγαπημένη της συνήθεια, το τζόκινγκ δίπλα στη θάλασσα, η αεικίνητη Δέσποινα κάνει δύο φορές την εβδομάδα trx και μία pilates σε γυμναστήριο των νοτίων προαστίων.

van1

faysbook.gr

loading...