Η τελευταία τάση στις μη επεμβατικές μεθόδους αισθητικής, ακούει στο όνομα Baby Botox ή micro botox και υπόσχεται να εξαλείψει τις ρυτίδες από το πρόσωπό σας χωρίς να αλλοιώσει τη φυσική έκφραση των ρυτίδων σας.

Το baby botox αναπτύχθηκε σαν αποτέλεσμα αντιδράσεων διάσημων σκηνοθετών του Hollywood για τα ανέκφραστα πρόσωπα των ηθοποιών, συνέπεια των θεραπειών botox στις οποίες είχαν υποβληθεί. Παρόμοιο με το κοινό botox, η νέα τεχνική είναι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πρωταγωνιστών για νεανικό και φυσικό πρόσωπο, διατηρώντας ταυτόχρονα την ικανότητα του προσώπου να εκφράσει συναισθήματα.

Δείτε ακόμη: Το μυστικό της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για αψεγάδιαστο πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες!

Το baby botox, ή αλλιώς micro-botox συστήνεται ως μια εξειδικευμένη θεραπεία για εκείνους που επιθυμούν μία μικρή «διόρθωση» στις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου τους χωρίς να χάσουν την εκφραστικότητα του προσώπου τους και χωρίς το «παγωμένο», αποτέλεσμα ενός απλού ενέσιμου botox.

Ο πλαστικός- χειρούργος Δημήτρης Γκρίτζαλης μας εξηγεί τη μέθοδο που περιλαμβάνει ενέσεις botox, μικρότερης δόσης σε σχέση με μία κλασική συνεδρία botox, με κοινά σημεία εφαρμογής:

στο «πόδι της χήνας»
στις ρυτίδες του μετώπου και
στις ρυτίδες γύρω από τη μύτη και τα μάγουλα
baby botox, micro botox

Στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου, συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ακριβώς λόγω της μικρής ποσότητας δραστικής ουσίας που χρησιμοποιεί, η εκφραστικότητα των μυών του προσώπου δεν επηρεάζεται καθόλου, ενώ ταυτόχρονα οι λεπτές γραμμές απαλύνονται αισθητά. Το baby botox γίνεται έτσι ο πιο ασφαλής τρόπος εξομάλυνσης των λεπτών ρυτίδων που σχηματίζονται λόγω της κίνησης των μυών του προσώπου, χωρίς κινδύνους και ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων του κυμαίνονται περίπου στους 6 μήνες.

Δείτε ακόμη: Η Φαίη Σκορδά γράφει …»έτσι θα κάνουμε τα λεπτά χείλη σαρκώδη»

loading...