Οι διάσημες μαμάδες δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις υπόλοιπες μαμάδες.  Η φήμη τους, ωστόσο, συχνά τις βάζει στο μικροσκόπιο και ο λόγος τους, και η συμπεριφορά τους, έχει απήχηση και επηρεάζει μια μεγάλη μερίδα γυναικών, που είναι ή επιθυμούν να γίνουν μητέρες.

Επομένως, έχει ενδιαφέρον να τις ακούσουμε να μιλάνε για το τι τους έμαθε η μητρότητα (και ποια συμβουλή της δικής τους μαμάς ακολούθησαν).

Jada Pinkett Smith, μητέρα των Trey, Jaden και της Willow: «Το να είμαι μητέρα με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια. Καμιά μέρα δεν είναι ίδια με την επόμενη, και αυτό είναι συναρπαστικό».

Δείτε ακόμη: Η εξομολόγηση ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ηθοποιού μετά το διαζύγιο: «Έχω αποτύχει ως μητέρα»! (PHOTO)

Lisa Kudrow, μητέρα του Julian: «Το να είμαι μαμά με έκανε για πρώτη φορά στη ζωή μου να νιώσω φόβο. Το στοίχημα έμοιαζε τεράστιο. Νόμιζα ότι θα ξυπνήσω και θα ξέρω τι πρέπει να κάνω, αλλά απογοητεύτηκα γιατί αυτό δεν συνέβη ποτέ».

Gwyneth Paltrow, μητέρα των Apple και Moses: «Η μητέρα μου φρόντιζε για την καλλιέργειά μας. Μας πήγαινε στην όπερα και σε παραστάσεις χορού. Ήθελε να μας γνωρίσει τον κόσμο και όλες τις πολύτιμες εμπειρίες και προοπτικές που ανόιγονταν, και την λατρεύω γι’ αυτό!».

Mariska Hargitay, μητέρα του August, της Amaya, και του Andrew: «Χρειάζονται θυσίες για να γίνεις μητέρα. Αλλά πραγματικά βρίσκεις την ψυχή σου και τον εαυτό σου όταν γίνεσαι».

Δείτε ακόμη: Δες τη μαμά που κάνει yoga μαζί με την ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ κόρη της και έχουν ξετρελάνει το διαδίκτυο! (PHOTOS)

Felicity Huffman, μητέρα των Sofia Grace και Georgia Grace: «Όταν γίνεσαι μητέρα συνειδητοποιείς κάτι που δεν σου έχει πει ποτέ κανείς: κάποιες φορές μπορεί να είναι βαρετό, αλλά τις περισσότερες φορές, είναι απλά υπέροχο! ».

Jennifer Garner, μητέρα των Violet, Seraphina και του Samuel: «Η μαμά μου είχε δίκιο όταν μου έλεγε να φάω τα λαχανικά μου. Τώρα, όταν η Violet δεν θέλει να φάει σκέφτομαι “πως τα κατάφερνε η μαμά μου με εμένα που ήθελα να τρώω μόνο σάντουιτς με φυστικοβούτυρο;”».

Tina Fey, μητέρα των Alice και Penelope: «Το να είμαι μητέρα με έχει κάνει να νιώθω τόσο κουρασμένη. Αλλά και τόσο ευτυχισμένη!»

Δείτε ακόμη: Mamma mia! 10 διάσημες που έγιναν μανούλες μετά τα 40!

Δείτε ακόμη: Οι μαμάδες διασήμων Ελληνίδων, που δεν έχουμε ξαναδεί!

Δείτε ακόμη: Οι υπέροχες μαμάδες των Ελληνίδων σταρ!!! Πόσο μοιάζουν μεταξύ τους;

Δείτε ακόμη: Ποιες διάσημες μαμάδες τα… πέταξαν όλα έξω και φωτογραφήθηκαν ΓΥΜΝΕΣ; (PHOTOS)

loading...