Το Youweekly.gr σας ανακοινώνει τις χειρότερες δίαιτες, που ακολουθούν μάλιστα διάσημοι, για το 2016!

1. Η δίαιτα χωρίς ζάχαρη (Tom Hanks και Alec Baldwin):

Πρόκειται για μια διατροφή που αποκλείει εντελώς τη ζάχαρη. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, δηλαδή δεν πρόκειται κάποιο άτομο που θα την ακολουθήσει να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του.

Σε μια φυσιολογική διατροφή βέβαια, οι συστάσεις επιτρέπουν την πρόσληψη μέχρι 10% του συνόλου των θερμίδων από απλά σάκχαρα.

Τι τονίζει η ειδικός: Το κυριότερο ζήτημα είναι ότι κανείς δεν αντέχει όλη τη ζωή του χωρίς ζάχαρη και είναι πολύ πιθανό μετά από μια τέτοια στέρηση να υπάρξουν υπερβολές στην κατανάλωση γλυκών.

2. Η δίαιτα μόνο με kale και τσίχλα (Jake Gyllenhaal):

Το kale το αγαπάμε γιατί πραγματικά είναι πολύ θρεπτικό και υπερέχει έναντι πολλών λαχανικών. Η μονοφαγία όμως, σε οποιαδήποτε μορφή της είναι επιβλαβής και ιδιαιτέρως επικίνδυνη για την υγεία μας.

Τι τονίζει η ειδικός: Στη συγκεκριμένη δίαιτα μάλιστα, είναι τόσο λίγες οι θερμίδες που τίθεται ζήτημα και για την ίδια μας τη ζωή.

3. Η δίαιτα bulletproof (Harry Styles και Shailene Woodley):

Η συγκεκριμένη δίαιτα χωρίζει τα τρόφιμα σε τρεις κατηγορίες: επιτρεπτά (bulletproof), ύποπτα και απαγορευμένα (kryptonite) και συστήνει την κατανάλωση καφέ με 2 κουτ. της σούπας βούτυρο και 1 κουτ. της σούπας λιπαρά μακράς αλύσου.

Τι τονίζει η ειδικός: Δε χρειάζεται να πούμε ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά τρόφιμα και πως όλα εντάσσονται σε μια ισορροπημένη διατροφή.

Οι «υγρές» θερμίδες του καφέ οι οποίες είναι περίπου 400 δεν έχουν κάποιο νόημα και σίγουρα δε χορταίνουν όσο ένα αντίστοιχο στέρεο γεύμα.

4. Η δίαιτα του σούπερ ελιξιρίου (Elle McPherson):

Το διάσημο μοντέλο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία ενός συμπληρώματος διατροφής το οποίο συγκεντρώνει 45 συστατικά από φρούτα και λαχανικά και υποτίθεται πως μετατρέπει τους ιστούς του σώματός μας από όξινους σε αλκαλικούς.

Αυτό βέβαια, δεν ισχύει!

Τι τονίζει η ειδικός: Ο οργανισμός έχει από μόνος του τέτοιους ρυθμιστικούς οργανισμούς και εννοείται πως είναι πολύ πιο υγιεινό να τρώμε τα φρούτα και τα λαχανικά και όχι να τα λαμβάνουμε σε μορφή ταμπλέτας.

5. Η δίαιτα trim secrets:

1500 θερμίδες + 1 χάπι που μειώνει την όρεξη. Οι 1500 θερμίδες δεν είναι επικίνδυνες για την υγεία μας, αλλά το χάπι μπορεί και να είναι. Δεν είναι λογικό να κάνουμε πειράματα με ύποπτα σκευάσματα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κάντε αυτά τα 5 πράγματα πριν κοιμηθείτε σήμερα, για να χάσετε βάρος αύριο!

Οι 8 φυσικοί λιποδιαλύτες που θα σας αδυνατίσουν άμεσα: Δείτε τους

Θες υγιή μαλλιά χωρίς ψαλίδα; Αυτό κάνεις λάθος τόσο καιρό!

loading...