Μπορεί να ονειρεύεσαι το φαγητό ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος ονειρεύεται το σ∈ξ σύμφωνα με νέα μελέτη. Έλα τώρα που δεν σου έχει τύχει. Είχες ένα σ∈ξι όνειρο και πραγματικά δεν ξέρεις τι συμβαίνει; Ορίστε τα πιο συχνά όνειρα σ∈ξ και τι σημαίνουν.

1. Απατάς τον σύντροφο σου

Αυτό μπορεί σημαίνει είτε ότι κάνεις κάτι για το οποίο είσαι ένοχη είτε ότι χρειάζεσαι επιβεβαίωση για το πάθος που νιώθει ο σύντροφος σου. Σίγουρα πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς απλώς χρειάζεσαι λίγο παραπάνω προσπάθεια για να δείξεις στον σύντροφο σου ότι τον θες.

2. Ο σύντροφος σου σε απατά

Υπάρχει μια πιθανότητα σε αυτό το όνειρο να νιώθεις ότι για κάποιο λόγο σε έχει απορρίψει ή καλύτερα δεν είχες την προσοχή του και αυτό αντικατοπτρίζει αυτή την ανάγκη κατά κάποιο τρόπο. Επιπλέον σημαίνει πιθανότατα έλλειψη αυτοεκτίμησης αλλά και προβλήματα εμπιστοσύνης σε θέματα που νιώθεις.

3. Το πρωkτικό σ∈ξ

Αυτό σημαίνει ότι είσαι πρόθυμη να ακούσεις αλλά και να πραγματοποιήσεις κάθε ανάγκη του συντρόφου σου μόλις εκείνος στο ζητήσει. Επιπλέον ανησυχείς ότι θα αποκαλυφθούν οι σκέψεις που κάνεις αλλά και τα συναισθήματα σου για τους άλλους και φοβάσαι πράγμα που σου προκαλεί πόνο. Άλλωστε το πρωkτικό σ∈ξ πάντα προκαλεί πόνο, σωστά;

4. Σ∈ξ με μια διασημότητα

Ας πούμε την αλήθεια, ποια δεν έχει δει ότι κάνει σ∈ξ με μια διασημότητα; Τον Ryan Gosling για παράδειγμα! Αν και είναι εντελώς ακίνδυνο σημαίνει ότι έχεις μια έντονη επιθυμία να επιτύχεις και να αναγνωριστεί αυτή σου η επιτυχία. Βασικά θέλεις να κάνεις σ∈ξ με τον συγκεκριμένο πάρα πολύ!

5. Οργ@σμός

Έχεις ποτέ ξυπνήσει από ένα όνειρο που πραγματικά ένιωσες οργ@σμό; Αν όχι χάνεις! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις σ∈ξ άμεσα ή να βάλεις στην άκρη τις σ∈ξουαλικές σου αναστολές και να γίνεις πιο σ∈ξι για να δημιουργήσεις μια διαφορετική κατάσταση στο κρεβάτι σου.

6. Σ∈ξ με κάποιον του ίδιου φύλου

Για αυτό το όνειρο υπάρχουν δύο πιθανές ερμηνείες: είτε αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου είτε έχεις ανασφάλειες όσον αφορά τη θηλυκότητα ή την αρρενωπότητα σου.

7. Σ∈ξ με το αφεντικό 

Αν είχα μια λίρα κάθε φορά που έβλεπα ότι έκανα σ∈ξ με το εκάστοτε αφεντικό μου τότε πραγματικά θα γινόμουν πιο πλούσια από εκείνον. Ενώ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι η επιθυμία για τον συγκεκριμένο άντρα στην πραγματικότητα σημαίνει επιθυμία για εξουσία και έλεγχο.

8. Σ∈ξ με έναν φίλο σας

Παρόμοιο με το σ∈ξ με το αφεντικό σου το να κάνεις σ∈ξ με έναν φίλο σου δεν σημαίνει ότι απαραίτητα σου αρέσει. Απλώς έχετε έναν ισχυρό δεσμό. Ωστόσο, αν πραγματικά σου αρέσει και βλέπεις ένα τέτοιο όνειρο δείχνει πως δεν είσαι έτοιμη να εκφράσεις τα συναισθήματα σου.

9. Το σ∈ξ με τον πρώην 

Σίγουρα δεν αποτελούν καμία έκπληξη τα όνειρα σ∈ξ με τον πρώην. Αν έχεις μια νέα σχέση αλλά τα όνειρα συνεχίζουν τότε αυτό σημαίνει ότι έχεις επιφυλάξεις για τη νέα σου σχέση όπως επίσης ότι ο νέος σου σύντροφος δεν έχει τα ίδια προσόντα που είχε ο πρώην σου.

10. Στομ@τικό σ∈ξ

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις ή σου κάνουν στομ@τικό σ∈ξ σημαίνει ότι είσαι στον σωστό δρόμο απλά συνέχισε έτσι. Σημαίνει επίσης ότι η δημιουργικότητα σου είναι τόσο καλή που μπορείς να εκπλήξεις τον άλλον στο κρεβάτι. Επίσης δείχνει τη λαχτάρα να είσαι ικανοποιημένη με τον εαυτό σου.

agapimono.gr

loading...