Με την άνοδο της πυγμαχίας σαν μορφή άσκησης χιλιάδων ανθρώπων και την αξεπέραστη λατρεία στο πιλάτες εκατοντάδων γυναικών (και όχι μόνο), το piloxing έκανε την εμφάνισή του, πρώτα στις ΗΠΑ και κατόπιν σε όλο τον κόσμο.

Εμπνεύστρια αυτής της άσκησης μια χορεύτρια από το Χόλιγουντ, η Viveca Jensen.

Η Jensen ήθελε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά η γυναίκα να μπορεί να χτίσει ένα δυνατό σώμα και ταυτόχρονα να το κάνει όλο και πιο… σέξι. Και όλα αυτά θα μπορούσε να τα πετύχει μόνο με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης του Pilates και την ευκινησία και την ταχύτητα των ασκήσεων του μποξ. Οι πιο προχωρημένες μαθήτριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα ειδικά γάντια- βαράκια και να αφεθούν στην ένταση ενός… κροσέ.

Μην απορήσετε αν στα πρώτα κιόλας λεπτά της προπόνησης έχετε μπει ήδη στην σκέψη, για το πώς θα το «σκάσετε» αύριο από το γραφείο.

Η μουσική θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και σωματικά. Όσο για τα κροσέ, αφήστε τα να διώξουν την… πίεση από μέσα σας. Τα καλλίγραμμα πόδια σας και η επίπεδη κοιλιά σε λίγους μήνες θα σας δικαιώσουν για τις προπονήσεις σας αυτές και μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε σε κάποιους πως τα τόσο ωραία χέρια σας οφείλονται στο… μποξ.

Ακόμη και τα αγγελάκια της Victoria’s Secret είναι μεγάλοι οπαδοί του. Επισκέπτονται καθημερινά το χώρο της Jensen και αφήνονται στην προπόνησή της.

govastileto.gr

loading...