Αν προσπαθείς να διατηρήσεις το βάρος σου ή να χάσεις μερικά κιλά δες 3 πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου ξεκινώντας από το πρωινό…

Φάε το πρωινό σου νωρίς

Μελέτες έχουν δείξει ότι τρώγοντας το πρωινό σου βάζεις το μεταβολισμό σου σε κίνηση και βοηθάς τον οργανισμό σου να μη νιώθει πολύ πεινασμένος αργότερα. Προκειμένου να εκμεταλευτείς το πιθανό κάψιμο λίπους καλό είναι να τρως το πρωινό σου σχεδόν αμέσως μετά το πρωινό σου ξύπνημα.

Φάε τροφές που σε γεμίζουν

Μείνε μακριά από τροφές που μπορεί να σε κάνουν να ξαναπεινάσεις μετά από λίγο. Κυνήγησε τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που θα σε γεμίσουν. Τα πρωινά που είναι γεμάτα φυτικές ίνες και πρωτεΐνες είναι ιδανικά για να ξεκινήσεις γεμάτη και με ενέργεια την ημέρα σου. Πρόσεξε να μην περιέχει πολύ ζάχαρη το πρωινό σου.

Πρόσεχε τις μερίδες

Ένα μεγάλο πρωινό σίγουρα θα σε γεμίσει αλλά μην το παρακάνεις κιόλας. Μέτρα τις θερμίδες σου έτσι ώστε να μην ξεφύγεις.

Πηγή:athensmagazine.gr


Δείτε ακόμη: Τι πρέπει να κάνεις πριν φας burger για να μην πάρεις κιλά…  Δείτε ακόμη: Γίνεται άλλος να γυμνάζεται κι εσύ να αποκτάς kcaligram-ο σώμα;  Δείτε ακόμη: Αυξήστε τον μεταβολισμό σας ακολουθώντας τον κανόνα “90-10”  

 

loading...