Μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου, ένα καταπληκτικό κορίτσι, ένα υπέροχο παιδί, έδωσε μία και βούτηξε από τον 5ο όροφο του διαμερίσματος της οικογένειας της, που έμενε με τους γονείς και τον αδερφό της στο Παλαιό Φάληρο.

Οι γονείς της και ο αδερφός της βρίσκονται σε σοκ καθώς τίποτα δεν τους έχει βάλει σε σκέψεις για το κοριτσάκι τους! Αυτή την στιγμή η αστυνομία παίρνει καταθέσεις και προσπαθέι να λύσει το μυστήριο που οδήγησε στην αυτοκτονία της 15χρονης. Σύμφωνα με στοιχεία του Youweekly.gr, η 15χρονη είχε ενημερώσει τις φίλες της για το τι σκόπευε ακριβώς να κάνει… Κάποιες την πίστεψαν, κάποιες γέλασαν και κάποιες αδιαφόρησαν. Το απίστευτο είναι ότι η 15χρονη από το σχολείο κυριολεκτικά έτρεξε στο σπίτι και δίχως δεύτερη σκέψη ανέβηκε στο διαμέρισμα και βούτηξε από τον 5ο όροφο.

Η 46χρονη μητέρα της, που είχε ενημερωθεί απο τις συμμαθήτριες της κόρης της για τις σκέψεις της και το τί σκόπευε να κάνει, έτρεξε στο σπίτι αλλά το μόνο που είδε ήταν το παιδί της νεκρό στον κήπο! Η μητέρα λύγισε και δεν μπορούσαν να την συνεφέρουν ούτε οι γείτονες αλλά ούτε και ο σύζυγός της! Όλοι στην γειτονιά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το κορίτσι, ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Τα μηνύματα των φίλων της στο facebook, συγκλονίζουν!

p1p2p3

loading...