Πρόωρα και χωρίς να προλάβει να χαρεί τη ζωή του “έφυγε” σήμερα στα δεκαεφτά του χρόνια ο νεαρός Βολιώτης Παναγιώτης Μανδρούλιας.

Ο 17χρονος έδινε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια με τον καρκίνο, τον οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει. Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα φίλων του στo διαδίκτυο που τον αποχαιρετούν. Ο νεαρός Παναγιώτης που έμενα με την οικογένειά του στην περιοχή της Χιλιαδούς στο Βόλο, ήταν μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας στο Φυτόκο. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν ήταν ένα χαρούμενο και πολύ αγαπητό παιδί ανάμεσα στους συνομήλικούς του, που ζούσε ανέμελα την εφηβεία με ξέγνοιαστες βόλτες με την παρέα του και αγαπούσε τις βόλτες με το μηχανάκι του, ακόμη και στο διάστημα που αντιμετώπιζε το σοβαρό αυτό πρόβλημα υγείας.

Όπως λένε ήταν μαχητής και με τη βοήθεια των φίλων του αλλά και χάρη στις θεραπείες που έκανε στην Αθήνα, φάνησε να ξεπερνάει το πρόβλημα. Δυστυχώς όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε σήμερα τόσο πρόωρα και άδικα.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη, όπως αναφέρει το protothema.

Δείτε ακόμη: «Γιατί ρε Αφροδίτη»; Το συγκλονιστικό κείμενο μιας παρουσιάστριας- δημοσιογράφου που πρέπει να διαβάσουμε όλοι…Γράφει η Ρομύνα Ξυδά.

Δείτε ακόμη: Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο που αγνοείται 6 μέρες από την Καλλιθέα

 

loading...