Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της 24χρονης Βούλας που σκοτώθηκε στο Πολυλίμνιο! Τραγικές φιγούρες οι γονείς της... (PHOTOS)

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία της 24χρονης Βούλας που σκοτώθηκε στο Πολυλίμνιο! Τραγικές φιγούρες οι γονείς της... (PHOTOS)
Βουβός πόνος στην κηδεία της 24χρονης Βασιλικής Τσιντώνη που έχασε τη ζωή της το περασμένο Σάββατο στο Πολύμνιο, όταν καταπλακώθηκε από βράχια, μπροστά στα μάτια της αδελφής της. Η κηδεία της έγινε στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Οβρυά χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, ο οποίος εκφώνησε και τον επικήδειο.

k1

k2

Πλήθος στεφανιών στην είσοδο του ιερού ναού από συγγενείς και φίλους της Βούλας που προσήλθαν κατα εκατοντάδες για να της πουν το στερνό αντίο.

Η κοπέλα εργαζόταν σε επιχείρηση υποδημάτων στην Παραλία Πατρών.

k3

k4


«Το έχασα το κοριτσάκι μου, την Παρασκευούλα μου. Είχε πάει διακοπές μαζί με την αδερφή της σε μια φίλη τους, στη Μεσσηνία. Πρώτη φορά θα πήγαιναν σε εκείνο το μέρος με τους καταρράκτες και τις λίμνες. Μπροστά προχωρούσε η Παρασκευή, πίσω η αδερφή της και πίσω από την αδερφή της η φίλη τους, η Έλενα. Ξαφνικά έγινε κατολίσθηση και ο βράχος έπεσε πάνω τους.

Από το χτύπημα η Παρασκευούλα μου πέθανε ακαριαία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω... τη διέλυσε. Κεφάλι, πόδια, χέρια όλο το κορμάκι της καταπλακώθηκε από το βράχο. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της άλλης μου της κόρης και της φίλης τους. Η αδερφή της τραυματίστηκε ελαφρά και προσπάθησε να σηκώσει την Παρασκευή αλλά μάταια. Η Παρασκευή δεν ζούσε», είπε ο πατέρας της.

k5

k6k7k8k9k11k110

athensmagazine.gr

 

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Συγκλονιστικό! Ο καρκίνος «χτύπησε» την πόρτα στις Kardashians! Ποια αδερφή βασανίζεται;


Εντυπωσιακό! Δείτε πώς είναι το σώμα της γυναίκας του Γιάννη Βαρδή 3 μήνες μετά την γέννα…


Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz μετά από 10 χρόνια σχέσης…χώρισαν!


Τα καλύτερά μας σήμερα:

Ξεφορτώσου τη χαλάρωση! Απόκτησε τέλεια μπράτσα με 5′ λεπτά άσκησης την ημέρα

Ποδήλατο το… θαυματουργό! Κάψτε έως και 600 θερμίδες τη φορά!

Η αυτοάμυνα αδυνατίζει! Οι πολεμικές τέχνες που καίνε 500-700 θερμίδες την ώρα