Αναγνωρίστηκε ο νεκρός από το έγκλημα στα Λιμανάκια! Πρόκειται για...(PHOTOS)

Αναγνωρίστηκε ο νεκρός από το έγκλημα στα Λιμανάκια! Πρόκειται για...(PHOTOS)
Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από την ΕΛ.ΑΣ, των τατουάζ που είχε στο σώμα του, ο άνδρας που δολοφονήθηκε στα Λιμανάκια, κάποιο οικείο του πρόσωπο, μάλλον άνδρας, επικοινώνησε με την αστυνομία και αποκάλυψε την ταυτότητα του θύματος.

230616200309_9946.jpg


Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το πτώμα ανήκει σε 50χρονο άνδρα.

230616200310_0945.jpg

Ο νεκρός φαίνεται πως είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, οπότε οι έρευνες στρέφονται πλέον σε συγκεκριμένη κατεύθυνση για το κίνητρο του δράστη ή των δραστών.

 
230616200311_1896.jpg




Το χρονικό

 
Η απανθρακωμένη σορός του ημίγυμνου άνδρα εντοπίστηκε από ψαρά στις 15 Ιουνίου, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης! Ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν φωτιά στον άτυχο άνδρα, ο οποίος σύρθηκε φλεγόμενος προς τη θάλασσα για να σωθεί. Ωστόσο, στη συνέχεια τον πυροβόλησαν στο κεφάλι για να τον αποτελειώσουν!


Κανένα στοιχείο δεν έχει γίνει γνωστό για την ταυτότητα του άνδρα, αφού ήταν πολύ δύσκολο το στάδιο της αναγνώρισης, καθώς το πτώμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά και εγκαύματα στο πρόσωπο, πιθανότατα για να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του.

Μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο δεν υπήρχε για την ταυτότητα του θύματος, καθώς κανείς δεν τον είχε αναζητήσει μέχρι τη δημοσιοποίηση των τατουάζ του.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια και γάμος- Δες τι ζώδιο θα είναι ο μελλοντικός σου σύζυγος


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Σαββατοκύριακο με καταιγίδες!


Σοκ! Ματέο Παντζόπουλος: Πώς ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη πριν την γνωρίσει; Σπάνιες φωτογραφίες!