Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι έκανε ο δολοφόνος στην 32χρονη Δώρα πριν την σκοτώσει;

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Τι έκανε ο δολοφόνος στην 32χρονη Δώρα πριν την σκοτώσει;
Νέες αποκαλύψεις από το δικηγόρο του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη. Αυστηρή προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου: Με ισχυρή κακοκαιρία ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου!

Νέα στοιχεία που κόβουν την ανάσα έρχονται σε φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας σήμερα, Πέμπτη (26/10/2017) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Λύτρας, δικηγόρος του πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, αποκάλυψε πως η άτυχη 32χρονη δέχθηκε χτυπήματα από γροθιές στο πρόσωπό της.

O δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας αποκαλύπτει: «Κάποιος δεν την ήθελε στο νεκροταφείο γιατί…»



«Εκτός από τις 14 μαχαιριές, η άτυχη Δώρα έχει δεχθεί και χτυπήματα από γροθιές στο πρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις έρευνες της Αστυνομίας επεσήμανε ότι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τόνισε πως περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

«Με πνίγει το δίκιο μου. Δεν μπορώ να γράφουν ότι είμαι δολοφόνος του παιδιού μου», ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Κώστας Ζέμπερης, ο πατέρας της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε άγρια πριν από λίγες ημέρες στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Έκτακτο: Συναγερμός στον ΗΣΑΠ! Ακινητοποιημένοι οι συρμοί

Ο Κώστας Ζέμπερης σχολιάζοντας το μπέρδεμα που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την ώρα που πέρασε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο, καθώς αυτός υποστήριζε ότι πέρασε το απόγευμα, ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι τελικά ήταν βράδυ, ανέφερε:



«Από τη στιγμή που με πήρε ο γιος μου όταν ήμουν στη δουλειά και μου είπε ότι σκότωσαν το παιδί, για ‘μένα ήταν πάντα σκοτάδι μετά. Θόλωσε το μυαλό μου, έχασα και την ημέρα και τη νύχτα και τα πάντα. Γι’αυτό μπερδεύτηκα. Έλεγα όμως αλήθεια. Δεν είπα ότι το έκανε ο άνθρωπος που είχα στο ταξί. Το είπα για να βοηθήσω την αστυνομία. Ήθελα να μου φύγει η αμφιβολία».

Επίσης, δήλωσε ότι δεν αναγνώρισε στις φωτογραφίες που του έδειξαν στην αστυνομία τον πελάτη που πήρε με το ταξί από το Νεκροταφείο.

Στο ενδεχόμενο της ληστείας που εξετάζει η αστυνομία, ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη δήλωσε πως η κόρη του θα την έδινε την τσάντα. «Όποιος πήρε την τσάντα και το κινητό του παιδιού, τα πήρε για να θολώσει τα νερά», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Δολοφονία 32χρονης: Τα 160 μηνύματα στον σύντροφό της 2 ημέρες πριν πεθάνει




«Εμένα είναι το μυαλό μου από την πρώτη στιγμή στη δουλειά. Με βάση αυτά που μου είχε πει η Δώρα. Μου είχε πει το παιδί ότι θέλω να φύγω από εκεί. Δεν ήθελε με τίποτα να είναι ελεγκτής».

Όσο για τη σφοδρή επίθεση που δέχεται από την άλλη κόρη του, είπε ότι δεν φταίει αυτή, αλλά η μητέρα της, γιατί της «βάζει λόγια». «Η Δώρα μου είχε αδυναμία. Ήξερε ότι είχα δίκιο που χώρισε με τη μάνα της», είπε, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η Δώρα Ζέμπερη πλήρωνε δικά του δάνεια