Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Καρέ - καρέ πως δολοφόνησε η μητέρα την 17χρονη!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Καρέ - καρέ πως δολοφόνησε η μητέρα την 17χρονη!

Δραματικές ήταν οι τελευταίες ώρες της 17χρονης Μαρίνας, που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας της της μητέρας, καθώς σύμφωνα με την αυτοψία της αστυνομίας, το κορίτσι έτρεξε για να σωθεί από τη μανία της 51χρονης.


Όπως όλα δείχνουν η 17χρονη χθες το πρωί ήταν στο δωμάτιό της και ο πατέρας της ήταν στην αποθήκη και έκανε κάποιες δουλειές.

Η 51χρονη μητέρα βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε εκεί και μετά πήγε στο δωμάτιο του παιδιού της, κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο την έσφαξε. Διαβάστε παρακάτω...



Εκεί φαίνεται ότι ξεκίνησε η πάλη των δύο γυναικών, καθώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος του παιδιού, ενώ το κορίτσι σύμφωνα με την αστυνομία πήδηξε από ένα μπαλκόνι στην αυλή του σπιτιού για να γλιτώσει από τη μητέρα της που βρισκόταν σε κατάσταση απόλυτου παραλογισμού.

Δείτε ακόμη: Ύποπτο το διπλό φονικό στο Μαρκόπουλο: Τι δεν κολλάει στην υπόθεση, που καταλήγει η Αστυνομία και ανατρέπει τα πάντα;

Ίχνη αίματος βρέθηκαν σε ένα δέντρο, από το οποίο πιάστηκε για να κατέβει, όμως η μητέρα της κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες και πρόλαβε να μαχαιρώσει τη μονάκριβη κόρη της στο λαιμό. Στο ίδιο μάλιστα σημείο, η 51χρονη έβαλε τέλος και στη δική της ζωή, κόβοντας τις φλέβες της.

Όπως κατέθεσε ο πατέρας της 17χρονης, η σύζυγός του τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και εκείνο το πρωί μουρμούριζε συνεχώς ότι θα πεθάνουν και οι δύο και θα αφήσουν μόνη της την κόρη τους.



Φοβόταν ότι επιτήδειοι θα εκμεταλλευτούν το παιδί της, θα του κάνουν κακό και θα καταχραστούν την περιουσία του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συστηθεί στη γυναίκα ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθείτο από δύο ψυχιάτρους.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε τρία τραύματα στο λαιμό και πάρα πολλά αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Ένα ακόμα σενάριο που εξετάζεται είναι μήπως η κόρη προσπάθησε να αποτρέψει την μητέρα της να αυτοκτονήσει, αλλά η κατάσταση εξελίχθηκε τραγικά και για τις δύο.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Μαρκόπουλο: Έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας τα φέρετρα της 17χρονης και της μητέρας της! (βίντεο)



Πηγή: athensmagazine.gr