Η Ανατριχιαστική εξομολόγηση της μητέρας της Ασπασίας για τον Γολγοθά που περνάει! «Ξυπνάει στον ύπνο της και...» (Βίντεο)

Η Ανατριχιαστική εξομολόγηση της μητέρας της Ασπασίας για τον Γολγοθά που περνάει! «Ξυπνάει στον ύπνο της και...» (Βίντεο)
Η ιστορία της Ασπασίας συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο, όταν το 2013 ο πατέρας της αποπειράθηκε να την δολοφονήσει.



Πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους, καθώς ο πατέρας της ήθελε να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγο του και μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα. Ο ίδιος μετά από την απόπειρα, αυτοκτόνησε αφήνοντας ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Διαβάστε παρακάτω...



Η μητέρα της παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «La Biri Biri» στο Ε και μεταξύ άλλων, μας ενημέρωσε για το ποια είναι η σημερινή κατάσταση υγείας της Ασπασίας.

Η κυρία Σπυριδούλα δήλωσε πως περνάμε την εβδομάδα των παθών και πως πιστεύει πως όπως θα έρθει η Ανάσταση έτσι πιστεύει πως η Ανάσταση, θα έρθει και για εκείνες. Μάλιστα μας ενημέρωσε πως γράφει ένα βιβλίο που σκοπεύει να κυκλοφορήσει, για να μπορέσει να βοηθήσει και άλλες γυναίκες.

Για την κατάσταση της υγείας της Ασπασίας, δήλωσε πως η νεαρή εκεί που κάθεται ξαφνικά τρομάζει και ξεσπάσει σε λυγμούς, ενδεχομένως γιατί μπορεί να θυμάται το μοιραίο περαστικό που κατέστρεψε ολόκληρη τη ζωή της.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε:



Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Τραγικό! Οι εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη που πραγματικά απογοητεύουν!

«Η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή και κάποιος την κρατά αιχμάλωτη»

Τα έθιμα της Μεγάλης Τετάρτης στην Ελλάδα