Ανατριχίλα: Φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα στα Λιμανάκια - Πριν τον κάψουν τον ...

Ανατριχίλα: Φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα στα Λιμανάκια - Πριν τον κάψουν τον ...
Μόλις το απόγευμα της Πέμπτης αναγνωρίστηκε τελικά το πτώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια και ήταν σεσημασμένος για περιπτώσεις ναρκωτικών. Η αναγνώριση του 50χρονου από συγγενή του πρώτου βαθμού, έγινε έπειτα από την δημοσιοποίηση φωτογραφιών των τατουάζ που είχε στα χέρια του το θύμα. Πρόκειται για τατουάζ, που είχε φτιάξει με τρόπο ερασιτεχνικό το θύμα, τόσο στα καράβια που ταξίδευε, όσο και στις φυλακές όπου εξέτισε ποινή φυλάκισης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.



 

Η εξιχνίαση του εγκλήματος
Η υπόθεση τελικά εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η σορός του άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένη την 15-6-2016 στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα έφερε τραύματα από κοφτερό όργανο.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 34χρονος και η 19χρονη σύντροφός του. Κατηγορούμενη, για υπόθαλψη εγκληματία, στην ίδια υπόθεση, είναι και μία επίσης 19χρονη.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε πάει στην Δραπετσώνα σε σπίτι που έμεναν οι δράστες.

Η 19χρονη ισχυρίζεται πως κάποια στιγμή που ήταν μόνη της ο 50χρονος προσπάθησε να την παρενοχλήσει και τότε μπήκε στο σπίτι ο 34χρονος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να κτυπάει με τα χέρια και ένα ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι.



 

Μετά τον ξυλοδαρμό... εμπρησμός
Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίστηκε ο ξυλοδαρμός και στο τέλος ο εμπρησμός του θύματος.

Κατόπιν, οι δράστες επέστρεψαν στο σπίτι και προσπάθησαν να το καθαρίσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος! Σε όλες αυτές τις πράξεις συμμετείχε όπως προαναφέραμε και μία 19χρονη ημεδαπή.

Οι δράστες επιβεβαίωσαν τα παραπάνω περιστατικά και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, ο εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση σε Τακτικό Ανακριτή και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 34χρονου και της 19χρονης, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν.

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αθήνα Οικονομάκου: Με ποιον διάσημο ηθοποιό τα είχε πριν τον Μιχαλόπουλο και πριν τον Ματιάμπα; Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη…


Κατερίνα Καραβάτου: Δείτε την αχτένιστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ – Τα συμπεράσματα δικά σας!


Χαμός έξω από το σπίτι του Παντελή Παντελίδη – Για ποιον λόγο διαμαρτύρεται ο κόσμος;


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Το top πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε κάνει να χάσεις full λίπος! Ξεκίνα από σήμερα…


Τέλειο! Το σπιτικό scrub που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα!


Η φούστα της Τάμτα στο X-Factor που συζητούσαν όλες οι γυναίκες! Δες που μπορείς να την βρείς…