Τίποτα δεν προμήνυε λίγα χρόνια πριν το πως θα εξελισσόταν η ζωή της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου, η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, όπως ο ίδιος ομολόγησε, στο Βελεβεντό Κοζάνης. Την έπνιξε και στη συνέχεια την έθαψε σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου και βρέθηκε από τις αρχές η σορός της.

Δείτε ακόμη: Σοκάρει η κολλητή της Ανθής! Η μεγάλη αποκάλυψη που άναψε «φωτιές»! (Video)

Ο Τάσος Τσιουχάρας και η Ανθή Λινάρδου, έδειχναν από τις φωτογραφίες τους στο Facebook πως είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Στις περισσότερες από αυτές βλέπουμε ξέγνοιαστες παλιότερες στιγμές της οικογένειας, μαζί με τα παιδιά τους, στις οποίες η χαρά τους είναι ολοφάνερη.

Δείτε ακόμη: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Τι έκανε στα τρία ανήλικα παιδιά του ο συζυγοκτόνος από την Κοζάνη;

Ωστόσο, η 37χρονη, είχε ανεβάσει και δύο φωτογραφίες που έδειχναν την πιθανή άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία μπορεί να βρισκόταν, για άγνωστους σε εμάς λόγους.

Για παράδειγμα στις 7 Δεκεμβρίου 2012 είχε ανεβάσει την εν λόγω φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα της Κοζάνης! Συνελήφθη και ο πεθερός της Ανθής! (VIDEO)

Στις 20 Ιανουαρίου 2015 είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία:

Πιθανολογείται ότι η δολοφονία μπορεί να έχει σχέση με την απόφαση της θανούσης να εγκαταλείψει την οικογένειά της το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί περίμενε να κλείσουν τα σχολεία, προκειμένου όλα να γίνουν ομαλά για τα παιδιά. Αυτό είχε εκμυστηρευτεί στο Star η μάνα της 37χρονης.

Δείτε ακόμη: Το μεγάλο λάθος του συζυγοκτόνου! Ποια ήταν η κίνησή του που τον πρόδωσε; (Video)

Από: star.gr

 

 

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ