Ανατροπή με την Μαρινόπουλος! Τι συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής;

Ανατροπή με την Μαρινόπουλος! Τι συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής;
Υπέρ της αίτησης ένταξης στο άρθρο 99 τάχθηκε την Παρασκευή το 45% των πιστωτών της εταιρείας Μαρινόπουλος, κατά την εκδίκαση υπόθεσης. Μεταξύ των πιστωτών που τάχθηκαν υπέρ της ένταξης στο άρθρο 99 ήταν τράπεζες, εργαζόμενοι, το ΙΚΑ αλλά και μεγάλη μερίδα των προμηθευτών.


Έκπληξη πρώτου μεγέθους αποτέλεσε ωστόσο η στάση του Δημοσίου, που τάχθηκε κατά της υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 παρά το γεγονός ότι η ίδια κυβέρνηση παρακολουθεί το θέμα από εξαιρετικά κοντά με το χειρισμό της υπόθεσης να έχουν αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες, από κοινού οι κύριοι Δραγασάκης και Φλαμπουράρης.



Το «παρών» δήλωσε με επιστολή της και η ενδιαφερόμενη εταιρεία Σκλαβενίτης, η οποία με επιστολή της εκδήλωσε επίσης το ενδιαφέρον της, υπό την αίρεση ωστόσο αρκετών προϋποθέσεων όπως είναι η διενέργεια οικονομικού νομικού και φορολογικού έλεγχου. Η απόφαση, θα εκδοθεί στις 5 το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr :

Αντωνία Καλλιμούκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό -Δείτε τις φωτογραφίες


«Με πρόδωσαν μέσα από το σπίτι μου…»: Τα συγκλονιστικά λόγια της μάνας του Παντελίδη για το γιο της και τους «φίλους» του


Χριστίνα Μαραγκόζη: Σπάει τη σιωπή της για τον Αντώνη Βαρδή και τα παιδιά του: «Είναι άρρωστες αγάπες. Δεν είχαν λόγο να…»


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις- Δες πόσο κοστίζει


Τι αγαπούν οι άνδρες στη σχέση σας; Με αυτή τη συμπεριφορά θα τον κρατήσετε μακροχρόνια


Η επαναστατική δίαιτα του Cambridge με τα ροφήματα υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!