Ανείπωτη τραγωδία στη Κρήτη: 11 μηνών μωρό πέθανε γιατί οι γιατροί δεν είδαν…! Τραγική φιγούρα η μητέρα του (video)

Ανείπωτη τραγωδία στη Κρήτη: 11 μηνών μωρό πέθανε γιατί οι γιατροί δεν είδαν…! Τραγική φιγούρα η μητέρα του (video)
Μια νέα γυναίκα, μητέρα, η Μαριλένα, υποδέχτηκε την κάμερα του Star και τη Ζήνα Κουτσελίνη στο σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης, για να μοιραστεί μαζί τους τη δική της ιστορία ζωής.

Είναι πολύ δύσκολο για την ίδια να ανοίξει όλα τα χαρτιά που κρατάει καλά κρυμμένα στην ψυχή της. Πλέον, η Μαριλένα έχει τρία παιδιά, ένα αγόρι 17 ετών, μια κόρη 15 ετών και το μωρό της, που είναι μόλις 16 μηνών. Διαβάστε παρακάτω...

Τα τελευταία χρόνια, διανύει τον δικό της δύσκολο δρόμο. Μέσα σε 5 μόλις μέρες, πέθανε το μωρό της, μετά από μια επέμβαση βουβωνοκήλης. Ο Αλέξανδρος ήταν μόνο 11 μηνών.

Για έναν ολόκληρο χρόνο, η Μαριλένα δεν ζούσε. Ακόμα δεν ζει. Μετά τον θάνατο του μωρού, απέκτησε άλλο ένα παιδί, μετά από όνειρο που είδε: μια γυναίκα με μαύρα ρούχα της έδωσε ένα παιδί.

«Η Μαρίνα είμαι. Δεν με θυμάσαι;» της είπε η γυναίκα. Μετά από 7 μήνες, έμεινε έγκυος. Ήταν η Αγία Μαρίνα. Ο Μαρίνος, λοιπόν, είναι σήμερα ένα μωρό 16 μηνών.

Η Μαριλένα, όμως, στέκεται στο παρελθόν και τρέμει ακόμα, όταν θυμάται τις μέρες στο νοσοκομείο και τα χειρουργεία. Νιώθει πολύ μόνη κι ας έχει 3 παιδιά. Ο Αλέξανδρος είναι η ψυχή της. Μυρίζει τα ρούχα του και φιλάει την πιπίλα του.



«Είμαι, πλέον, ευτυχισμένη. Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν μέσα στην ψυχή μου κενά. Γέννησα κι όταν το αγοράκι μου ήταν 2 μηνών, είδα ότι είναι πρησμένο στα γεννητικά όργανα. Πήγα στον γιατρό κι εκείνος μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικό».

Όσο το παιδί μεγάλωνε, πρηζόταν πιο πολύ. Η μητέρα του το πήγε σε άλλον γιατρό, που της είπε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί, γιατί ήταν βουβωνοκήλη αυτό που είχε.

Όντως, το αγοράκι έκανε την επέμβαση. Αν και, στην αρχή, είχαν πει στην Μαριλένα ότι η διαδικασία θα διαρκέσει μισή ώρα, τελικά διήρκησε δύο! «Άνοιξα την πάνα του κι είδα ότι ήταν πιο πρησμένο! Ανησύχησα αμέσως, γιατί είχαν περάσει 6 ώρες από το χειρουργείο». Όσο περνούσε η ώρα, ο μικρός σηκωνόταν αλλά δεν ήταν ευδιάθετος ούτε ήθελε να φάει.

Ο Γολγοθάς μέσα στο νοσοκομείο κράτησε 5 μέρες. «Κάποια στιγμή, άρχισε να μη θέλει τίποτα, ούτε νερό, ούτε κρέμα. Φωνάζαμε συνέχεια τους γιατρούς. Με τα πολλά, ήρθε ένας παιδίατρος και το εξέτασε».



athensmagazine

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανατριχίλα! Ένα από τα θύματα του «Δράκου» της Φιλοθέης εξομολογείται και σοκάρει…»Μου τραβούσε το παντελόνι, προσπαθούσε να μου το κατεβάσει…»

Ανατριχιαστικό: Τα τελευταία λεπτά της Κατερίνας πριν χάσει τη ζωή της από το ΙΧ του 18χρονου–Η σοκολάτα και το πάρτι που δεν πήγε ποτέ

Ραγίζει καρδιές η κολλητή της 14χρονης: «Από τότε που γεννήθηκε είμαστε μαζί, δεν μπορώ να την ξεχάσω»