Απειλούν καθημερινά την οικογένεια της Δώρας! Η αποκάλυψη του δολοφόνου και οι καταγγελίες των ίδιων! Δεν διάλεξε τυχαία το νεκροταφείο!

Απειλούν καθημερινά την οικογένεια της Δώρας! Η αποκάλυψη του δολοφόνου και οι καταγγελίες των ίδιων! Δεν διάλεξε τυχαία το νεκροταφείο!
«Η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στις Αρχές σχετικά με υπόνοιες για κάποια πρόσωπα» αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης εφοριακού.

Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να αφήνουν κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για το στυγερό έγκλημα, η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης εφοριακού έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη στοιχείο που αφορά στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει. Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του Ant1 «Καλημέρα Ελλάδα» η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε πως η οικογένεια της Δώρας δεν επιβεβαιώνει ότι η 32χρονη Δώρα είχε κάνει συμβόλαιο ασφάλειας για τη ζωή της δύο μέρες πριν πεθάνει. «Το αποκλείουμε. Είχε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αλλά σε πολύ-πολύ προγενέστερο χρόνο», είπε σχετικά η δικηγόρος.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι «υπάρχουν στοιχεία ότι η Δώρα είχε δεχτεί απειλές», χωρίς ωστόσο να συνδέσει τις απειλές με την εργασία της εφοριακού. «Η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στις Αρχές σχετικά με υπόνοιες για κάποια πρόσωπα», τόνισε και κατέληξε: «Αυτό που προβληματίζει την οικογένεια είναι αν τυχαία ο δολοφόνος βρέθηκε στο νεκροταφείο ή αν ήταν σχεδιασμένος ο φόνος γιατί να επιλέξει ο δράστης το χώρο του νεκροταφείου».

Δείτε ακόμη: Τεράστια απώλεια: Πέθανε ο Νίκος Γρυλλάκης!

Πατέρας Δώρας: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»

Εν τω μεταξύ σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη,

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της 32χρονης εκτός από τη φρικιαστική δολοφονία της κόρης του καλείται να διαχειριστεί και το γεγονός ότι θεωρήθηκε ύποπτος από την κοινή γνώμη. Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του αναφέρουν πως του έχει κοστίσει ότι ενώ εκείνος βγήκε δημόσια και είπε την αλήθεια, δηλαδή ότι την ημέρα της δολοφονίας πέρασε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο της Ριζούπολης, κάποιοι τον θεώρησαν ύποπτο.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αναμένει από την ΕΛ.ΑΣ. να ρίξει φως στο μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού και να μάθει ποιος και γιατί σκότωσε το παιδί του. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, που να οδηγεί στην ταυτότητα του δολοφόνου που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές, σε πρόσωπο, θώρακα και καρδιά.

Δείτε ακόμη: Εξέλιξη – σοκ στην απαγωγή του Λεμπιδάκη! Απίστευτο περιστατικό που «ενεργοποιεί» και πάλι τον συναγερμό!

«Είμαι χάλια, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ψάχνουν τα πάντα», λέει ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, μία εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα στο protothema.gr.

Στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση του κ. Ζέμπερη αναφέρθηκε και ο δικηγόρος του κ. Απόστολος Λύτρας ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό του πελάτη του.

Δείτε ακόμη: Ευχάριστα νέα για την 20χρονη που ακρωτηριάστηκε! Γιατροί κατάφεραν να σώσουν το χέρι της

Όπως τονίζει στο protothema.gr o κ. Λύτρας: «Βρίσκεται ψυχολογικά σε άσχημη κατάσταση γιατί πάνω στον χαμό του παιδιού του θεωρήθηκε ύποπτος. Όχι όμως από την αστυνομία. Αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση γιατί τις ώρες που έγινε το έγκλημα βρισκόταν αλλού και αυτό προκύπτει και αποδεικνύεται από την τηλεματική συσκευή που διέθετε το αυτοκίνητο».