«Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά, χωρίς πολλά ρούχα και χρησιμοποιούν άρωμα», δήλωσε ο ιμάμης Sami Abu-Yusuf.

Στις γυναίκες και στον τρόπο που ντύνονται, ακόμα και στο άρωμα που φορούν, απέδωσε την ευθύνη των βιασμών το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, ιμάμης της περιοχής.

Δείτε ακόμη: Ραγδαίες εξελίξεις: Σημάδια ζωής από τον συζυγοκτόνο και τον μικρό Φοίβο! Ποιοι τους είδαν και που; (VIDEOS)

Ο ιμάμης Sami Abu-Yusuf στο τζαμί Al-Tawheed της Κολωνίας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «REN TV» για τα γεγονότα των ομαδικών βιασμών από μουσουλμάνους εξήγησε ότι για αυτό, δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι, αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών και το άρωμα που χρησιμοποιούν.

«Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά», είπε πιο συγκεκριμένα ο Abu-Yusuf.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη – σοκ: Σε ξενοδοχείο της παραλιακής αποπλανούσε ο διευθυντής τράπεζας την 14χρονη! Δείτε τι συγκλονιστικό υποστηρίζει

«Πρέπει να αντιδράσουμε ανάλογα, αλλά να μην ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Να μιλήσουμε και να βρούμε λύσεις, γιατί αν ένας επιτίθεται και προσβάλλει τους άλλους τότε μπορεί να οδηγηθούμε σε επικίνδυνες καταστάσεις», συμπλήρωσε.

 

loading...