Απίστευτο θρίλερ με την δολοφονία της 35χρονης στη Μεσσηνία! Τι απόφαση πήραν οι Αρχές;

Απίστευτο θρίλερ με την δολοφονία της 35χρονης στη Μεσσηνία! Τι απόφαση πήραν οι Αρχές;
Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία της 35χρονης μητέρας από τους Γαργαλιάνους, η οποία βρέθηκε πυροβολημένη μέσα στο αμάξι της σε χωράφι στους Γαργαλιάνους...

Ο δράστης εκτέλεσε την αδικοχαμένη Γεωργία σχεδόν εξ επαφής ενώ η σφαίρα συνέθλιψε το κρανίο της. Η γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών εντοπίστηκε νεκρή από τον άντρα της, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές.

Ωστόσο, στο σημείο δεν βρέθηκε πουθενά ο κάλυκας του μοιραίου όπλου ενώ έχει αποκλειστεί και το σενάριο της ληστείας καθώς η γυναίκα κουβαλούσε 300 ευρώ τα οποία βρέθηκαν πάνω της.

Ερωτήματα προκαλεί η συμπεριφορά του 55χρονου συζύγου της γυναίκας, μιας και ενώ η Γεωργία έλειπε από το βράδυ από το σπίτι της, εκείνος άρχισε να την ψάχνει αρκετές ώρες μετά.

Ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την έψαχνε από το βράδυ και για αυτό πήγε στο χωράφι που τελικά την εντόπισε νεκρή.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΤΗΣ-ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr, χθες Δευτέρα, ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νίκος Κωτακίδης, ολοκλήρωσε τη νεκροψία - νεκροτομή και ενημέρωσε την Αστυνομία για τα ευρήματά του, τα οποία αφορούν τον τύπο του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε η άτυχη γυναίκα, την απόσταση βολής, τη θέση που βρισκόταν ο δράστης όταν πυροβόλησε, καθώς και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν την έρευνα της Αστυνομίας στη λύση του μυστηρίου.

Τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνδράμουν και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ήδη έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τόσο της ίδιας, όσο και προσώπων στο κοντινό της περιβάλλον.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ:

Η 35χρονη, που πέρυσι την πρωτοχρονιά έγινε είδηση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς γέννησε το πρώτο παιδί του 2016, το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, έχοντας πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε σε παράδρομο – αγροτικό δρόμο κοντά στη Λεύκη Γαργαλιάνων. Από το δε σπίτι της είχε φύγει από το προηγούμενο απόγευμα. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους για την πολύωρη κατάθεση και τις εξηγήσεις που ζητήθηκαν από τον 55χρονο σύζυγό της, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ο πρώτος που την βρήκε νεκρή.
Μάλιστα, ο σύζυγος κρατήθηκε από τις αρχές έως το βράδυ του Σαββάτου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε όπλο για το οποίο δεν είχε ανανεώσει την άδεια, ενώ και τα δικά του ρούχα έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου να εξετασθούν για τυχόν ίχνη αίματος ή πυρίτιδας.

Η 35χρονη γυναίκα κηδεύεται σήμερα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του δήμου Πύλου –Νέστορος, το οποίο είναι το χωριό καταγωγής της.


Διαβάστε ακόμη στo Youweekly.gr: