Απίστευτες αποκαλύψεις για την ζωή της 27χρονης Μαρίας! Γιατί δεν έμενε με τους γονείς της; (VIDEO)

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ζωή της 27χρονης Μαρίας! Γιατί δεν έμενε με τους γονείς της; (VIDEO)
Οι γονείς της Μαρίας μαζί με τον 25χρονο αδελφό της ζουν μόνιμα στο Κίεβο της Ουκρανίας, τόπο καταγωγής της μητέρας τους, όπου αναζήτησαν εργασία λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ωστόσο, η Μαρία ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 17 ετών και αφού κατάφερε να μπει στην ΑΣΟΕΕ, ζούσε μόνη της στην Ελλάδα έχοντας επαφή με την οικογένειά της. Κάθε έξι μήνες ένας από τους γονείς της ερχόταν στην Ελλάδα, για να δει τι κάνει. Τελευταία φορά είχε έρθει ο πατέρας της, ο οποίος επέστρεψε στην Ουκρανία στα μέσα Ιουλίου.

Ωστόσο, από τον Δεκαπενταύγουστο (ημέρα της γιορτής της κόρης του) εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που έκαναν για να της ευχηθούν και αυτό τους ανησύχησε.



Λίγες ημέρες αργότερα έφτασε εσπευσμένα στην Αθήνα η μητέρα της, όπου διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν ήταν καλά ψυχολογικά και έμεινε κοντά της, για να τη στηρίξει.

Στις 27 Αυγούστου, γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ, η Μαρία έλειπε από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ. Το ίδιο βράδυ κάλεσε τη μητέρα της στο κινητό της και της είπε ότι είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και ξεκίνησε το θρίλερ για την οικογένειά της.



Οι γονείς της Μαρίας, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τι είχε συμβεί στην κόρη τους, θεωρούσαν ότι η εξαφάνιση του παιδιού τους συνδεόταν με χάκερ που την παρακολουθούσαν και την απειλούσαν στο facebook ενώ το μυστήριο εντάθηκε όταν γείτονας κατέθεσε ότι είχε δει έναν μυστηριώδη άνδρα να την παρακολουθεί.


Τελικά, η ιστορία είχε αίσιο τέλος αφού η Μαρία βρέθηκε να κάνει διακοπές στο ξενοδοχείο Petit Palais στο Λουτράκι, όπου έλεγε ότι κάνει διακοπές, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και είναι καλά στην υγεία της.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εξαφάνιση της 27χρονης φαίνεται περίεργη καθώς φεύγοντας είχε πάρει μαζί της χρηματικό ποσό αξίας 28.000 δολαρίων και δεν είχε φύγει μόνη της, αλλά συντροφιά με κάποιον.

Πλέον θα γίνει έρευνα για το πως είχε στην κατοχή της τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό και θα εξεταστεί αν η ίδια γνώριζε πως όλο αυτό το διάσημα που την αναζητούσαν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κατηγορηθεί για άσκοπη κινητοποίηση.

Πηγή:athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τι συμβαίνει με την υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας. Πώς έφυγε με 20.000 ευρώ και βρέθηκε με 28.000 δολάρια;


Αδιανόητη τραγωδία στην Κατερίνη! Σκοτώθηκε 7χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια της μητέρα της και της αδελφής της!


Έξαλλη η 27χρονη μετά τον εντοπισμό της! «Που είναι το κακό, είμαι εδώ γιατί κάνω…»


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα που την «πάγωσε» στον αέρα του «Happy Day» (Βίντεο)


Πρώην συνεργάτης Λιάγκα-Σκορδά καρφώνει: »Η συνεργασία μου με Λιάγκα-Σκορδά δε μου έδωσε κάτι»


Έκπληξη! Οι δυο πρώην συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη συναντήθηκαν μετά από καιρό -Πώς αντέδρασαν;