Απόφαση σκάνδαλο: Ελεύθερος ο πατέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με τον εραστή του!

Απόφαση σκάνδαλο: Ελεύθερος ο πατέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με τον εραστή του!
Ο βιολογικός πατερας 12άχρονου αγοριου με νοητικη υστέρηση, μαζί με τον εραστή του βιαζαν το αγορι ενω θα περνουσε καποιες ημερες μαζι τους για διακοπες. Η μητέρα του κατήγγειλε τον πρωην συζυγο της στις Αρχές. Ελεύθερος με ορους ο πατερας, προφυλακιστέος ο εραστής του.


image

Στην Ελλάδα του 2016, στο Άργος, και οχι σε χωρα του εξωτερικού αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δραση πατέρα αγοριού με νοητική υστέρηση, από κοινού με τον εραστή του κακοποιούσαν σεξουαλικά το 12άχρονο αγόρι με νοητική υστέρηση.

Το αγόρι με την μητέρα του, διαβάζουν σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Ο πατέρας του, μολις αποκαλύφθηκε η διπλη ζωη του, με τον 37άχρονο εραστή του, ειχαν μετακομίσει στο Άργος.

Τον περασμένο Μάιο, οι δυο άνδρες επισκέφτηκαν τη μητέρα και το γιο της, με το βιολογικό πατέρας του 12άχρονου να εκφράζει την επιθυμία να περάσει με το γιο του περισσοτερο χρονο, με πρόσχημα ολιγοήμερων διακοπών.

Το αγόρι βαρέθηκε στο Άργος, ωστόσο σε επικοινωνία με τη μητέρα του, της ζήτησε να τον πάρει από το σπίτι του βιολογικού του πατέρα ενω της ανεφερε οτι δεν περνούσε καλα. Της παραπονέθηκε για πόνους που ένοιωθε ενω στη συνεχεια της περιέγραφε τα οσα φρικιαστικά είχε βιώσει από τους δυο εραστές. Το αγόρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε το βιασμό και ασέλγεια κατ’ επανάληψη σε βάρος του ανήλικου αγοριού.

image

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, σε βάρος των δυο εραστών, με τον Ανακριτή Ναυπλίου να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του και κατάχρηση της διανοητικής αναπηρίας του ανηλίκου. Σε εκτέλεση των ενταλμάτων, οι δυο άνδρες συνελήφθησαν (08/07) στο Αργος, και παραπέμφηκαν στον Εισαγγελέα Ναυπλίου (09-10/07) ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικες διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ναυπλίου (12/07). Μετά την πολύωρη απολογία τους, ο 35χρονος εραστής του πατέρα, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ο ίδιος, αφέθηκε ελεύθερος με βαρύς περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, επικαλούμενος ποσοστό αναπηρίας (65%)που του έχει διαγνωστεί.

Πηγή: nantiareport

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φρίκη στην Καλλιθέα: Εξέδιδαν 14χρονο παιδί σε οίκο ανοχής έναντι 80€ την ώρα!


Είσαι άνεργος; Δες τι πρέπει να κάνεις μέχρι την Τετάρτη για να παίρνεις 500 ευρώ τον μήνα


Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Νεάπολης: Αποφυλακίστηκε και σκότωσε τον 27χρονο


Τα καλύτερα μας σήμερα:


«Ο Παντελής Παντελίδης μου άλλξε την ζωή…» – Η συγκινητική εξομολόγηση Ελληνίδας τραγουδίστριας!


Αποκλειστικό! Κουρκούλης – Κελεκίδου: Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση της κόρης τους


Θλίψη: Έφυγε από την ζωή πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μετά από μάχη με τον καρκίνο!