Aποκάλυψη: Αυτή είναι όλη η δικογραφία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαρίας Ειρήνης!

Aποκάλυψη: Αυτή είναι όλη η δικογραφία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαρίας Ειρήνης!
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες εξαφάνισης τηςμικρής Μαρίας-Ειρήνης, ανήμερα του Πάσχα, περιέχει η δικογραφία που σχημάτισαν οι αρχές για την συγκεκριμένη υπόθεση. Και ενώ αύριο, Παρασκευή, οι γονείς της 4χρονης οδηγούνται στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο προκειμένου να δικαστούν για κατηγορίες που αφορούν στην εγκατάλειψη της ανήλικης κόρης τους, από τη δικογραφία προκύπτει ότι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμη την άκρη του νήματος στην συγκεκριμένη υπόθεση, αποκλείοντας προς το παρόν το σενάριο της απαγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των γονιών της μικρής, η 4χρονη κοιμήθηκε μόνη στο δάσος, αφού προηγουμένως περιπλανήθηκε χωρίς νερό και φαγητό. Οι εισαγγελικές αρχές αποδίδουν δόλο στους γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης, οι οποίοι... Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απάντηση του πατέρα της μικρής Μαρίας – Ειρήνης για το αν συμμετέχουν σε αποκρυφιστικές τελετές



«“Είδα μία ρομά να κατεβάζει το κοριτσάκι από ένα φορτηγάκι και να την…»! Η συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση της μικρής Μαρίας (VIDEO)



«Η κόρη μου, μου είπε ότι…» -Συγκλονίζουν οι πρώτες δηλώσεις των γονιών της μικρής Μαρίας κατά την έξοδό τους από το δικαστήριο! (VIDEOS)