Αποκάλυψη που σοκάρει: Με αυτό το όπλο δολοφονήθηκε άγρια η 35χρονη μητέρα στην Μεσσηνία!

Αποκάλυψη που σοκάρει: Με αυτό το όπλο δολοφονήθηκε άγρια η 35χρονη μητέρα στην Μεσσηνία!
Με σκάγι για κυνήγι αγριογούρουνου δολοφονήθηκε η πολύτεκνη μητέρα από τη Μεσσηνία Γεωργία Φιλοπούλου μέσα στο αυτοκίνητό της σε αγροτική περιοχή στους Γαργαλιάνους!

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκεται πλέον ο καβγάς που είχε η άτυχη γυναίκα με τον 55χρονο σύζυγό της Τάσο, λίγη ώρα προτού εκείνη φύγει αναστατωμένη από το σπίτι (και έκτοτε δεν την είδε κανείς ζωντανή). Παράλληλα οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που έγινε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα τρία όπλα (δύο καραμπίνες και ένα δίκαννο), τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του πυροσβέστη συζύγου του θύματος και αναμένονται και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών του ζευγαριού.

Σημαντικά κρίνονται όσα έχουν καταθέσει η μητέρα και η πεθερά της Φιλοπούλου. Σύμφωνα με αυτά, η 35χρονη έφυγε από το σπίτι έπειτα από έντονο καβγά με τον άνδρα της. Οι δύο ηλικιωμένες φέρεται ότι είπαν στους αστυνομικούς ότι ο τσακωμός τους ήταν τόσο άγριος που έληξε με... σπασμένο το σκρίνιο του σπιτιού!

Η 35χρονη έφυγε από το σπίτι σε έξαλλη κατάσταση γύρω στις 21.00, ενώ μία ώρα αργότερα ο σύζυγός της βγήκε να την ψάξει μαζί με ένα από τα τρία κοριτσάκια τους. Επέστρεψε γύρω στις 23.00 και είπε στην πεθερά και τη μητέρα του ότι δεν κατόρθωσε να βρει τη Γεωργία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροτομή που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής Κορίνθου Νικόλαος Κωτακίδης, η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής ενώ καθόταν στη θέση του οδηγού.

Τα στοιχεία οδηγούν στην εκτίμηση ότι η Γεωργία Φιλοπούλου πυροβολήθηκε με μολυβένιο μονόβολο βλήμα και ο δράστης την πυροβόλησε από τη θέση του συνοδηγού ή έξω από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, προκαλώντας διαμπερές τραύμα που της διέλυσε το κεφάλι. Η πύλη εισόδου ήταν πίσω από το δεξί αυτί και η πύλη εξόδου στον αριστερό κρόταφο.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη σοκ: Τι έδειξε η άρση τηλεφώνου στο κινητό του Λυκουρέζου λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην Αίγινα!

Στα «λευκά» η Πάρνηθα! Τσουχτερό κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα!

Τροχαίο σοκ στη Συγγρού: Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων και ένας πεζός! Έξι σοβαρά τραυματίες – Οι τέσσερις σε κρίσιμη κατάσταση (video)