Αποκάλυψη: Αυτός είναι το ανθρωπόμορφο κτήνος που εξωθούσε 14χρονη στην πορνεία!

Αποκάλυψη: Αυτός είναι το ανθρωπόμορφο κτήνος που εξωθούσε 14χρονη στην πορνεία!
Ιδιοκτήτης… γραφείου τελετών και… οίκου ανοχής στην Καλλιθέα, μαζί με την 50χρονη «συνεταίρο» του, εξωθούσαν στην πορνεία ένα 14χρονο κορίτσι! Διαφήμιζαν στο facebook τις «παροχές» του ανήλικου κοριτσιού για ερωτική συνεύρεση στα… 80 ευρώ. Την εξέδιδαν μέσα στον οίκο ανοχής και σε ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας.



Το μαρτύριο του μικρού κοριτσιού ξεκινά πριν από τρεις μήνες. Δεν γνώριζε τον πατέρα της. Μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι και την φοίτησή της στο σχολείο. Δυστυχώς βρήκε «καταφύγιο» στο σπίτι μιας 23χρονης, η οποία εργαζόταν στον οίκο ανοχής της Λ. Θησέως, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν ο 48χρονο «τελετάρχης» και μία 50χρονη. Όταν η 23χρονη αποκάλυψε την ηλικία και την ταυτότητα της «συγκατοίκου», οι ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής βρήκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το ανήλικο κορίτσι. Έφθασαν στο σημείο να τραβήξουν γυμνές φωτογραφίες της 14χρονης να… παίζει με ερωτικά βοηθήματα και έφτιαξαν προφίλ στο facebook, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Στην ιστοσελίδα τοποθέτησαν και τηλέφωνα επικοινωνίας για το κλείσιμο των ερωτικών ραντεβού μαζί της.

Στις 8 Ιουλίου αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Μενιδίου και Άνω Λιοσίων εντόπισαν το προφίλ και έκλεισαν «ραντεβού» για να συλλάβουν τους δράστες. Πήγαν σε διαμέρισμα-οίκο ανοχής στην Καλλιθέα όπου θα συνευρίσκονταν με την ανήλικη. Εκεί οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 23χρονη με την οποία είχε έρθει αρχικά σε επαφή η 14χρονη, έναν 19χρονο που είχε τον ρόλο του οδηγού, έναν 40χρονο που ήταν «τσιλιαδόρος»-ασφαλείας στην είσοδο του κτιρίου, άλλες εκδιδόμενες γυναίκες και το 14χρονο κορίτσι. Σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν στο Μεταξουργείο, ο 48χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, η 50χρονη συνεταίρος και ένας ακόμη 47χρονος οδηγός του κυκλώματος. Και οι τρεις μετέφεραν μία γυναίκα σε ξενοδοχείο όπου είχαν κανονίσει ερωτικό ραντεβού.



Στον οίκο ανοχής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ερωτικά βοηθήματα, κινητά τηλέφωνα, 260 ευρώ, εκτυπωμένες γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης μέσα από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Στο σπίτι του 48χρονου «τελετάρχη» κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό και κινητά τηλέφωνα.

Η 14χρονη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία και επιβεβαίωσε όσα φρικτά συνέβαιναν τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο και χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βαρύ πένθος για Γιώργο Λύρα και Πέγκυ Ζήνα!


Ντοκουμέντο! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η συνάντηση με τον πρώην και η…μάχη με τους παπαράτσι!


Αποκάλυψη! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Η Αφροδίτη στον Ουρανό ταράζει τις οικογενειακές σχέσεις… Προσοχή στα έξοδα!


Το πιο κομψό ρούχο του καλοκαιριού στις πιο προσιτές τιμές από ta Bershka! Ποια zip cullotte θα διαλέξεις;


Ξέχασε τη γαλλική! Η ολλανδική πλεξούδα θα σε εντυπωσιάσει