Αποκάλυψη - βόμβα: Ήθελε να δολοφονήσει τον Κώστα Σημίτη ο Αστυνομικός από τους Αγίους Αναργύρους! (video)

Αποκάλυψη - βόμβα: Ήθελε να δολοφονήσει τον Κώστα Σημίτη ο Αστυνομικός από τους Αγίους Αναργύρους! (video)

Το προφίλ του 42χρονου αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του προτού δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, προσπαθούν να περιγράψουν από την αστυνομία αλλά και συγγενείς της μαρτυρικής οικογένειας μετά το μακελειό στους Αγίους Ανάργυρους.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 42χρονος ήταν ένας καλός οικογενειάρχης και ήσυχος άνθρωπος ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα στον χώρο εργασίας του αλλά και στη γειτονιά του.

Παράλληλα, συγγενής των θυμάτων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ περιγράφει μια άλλη εικόνα του φερόμενου ως δολοφόνου από αυτήν που έχουν περιγράψει μέχρι στιγμής συνάδελφοι και γείτονες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Η Ειρήνη μέσα στην φυλακή κάνει…»: «Μαύρα» Χριστούγεννα για το 19χρονο μοντέλο!



Ο Μιχάλης Χερουβείμ, αδελφός της πεθεράς και θείος της συζύγου του δράστη, περιέγραψε τον 42χρονο αστυνομικό ως άνθρωπο που εκμεταλλευόταν την οικογένειά του, ζητούσε συνέχεια χρήματα και είχε μανίες καταδίωξης. «“Αμα θέλω τον σκοτώνω τον ‘κοντό’, έλεγε στη γυναίκα του. Ο “κοντός” ήταν ο Σημίτης», είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Χερουβείμ, περιγράφοντάς τον ως «ψυχοπαθή» που κόμπαζε ότι μπορούσε να σκοτώσει τον πρώην Πρωθυπουργό.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα: Δείτε βήμα – βήμα τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ!

«Εγώ ήρθα από τη Νάξο προχθές, να μείνω εδώ. Αν με έβρισκε θα με σκότωνε και εμένα. Με είχε στο στόχαστρο και εμένα. Ηθελε να πάρει, λέει, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, να το πηγαίνει στο Κολωνάκι, γιατί είχε βρει πάρκινγκ και να πάρει το μικρό η γιατρίνα η ανιψιά μου. Αυτή δεν ήθελε. Ολο λεφτά ζητούσε!».

Δείτε ακόμη: «Έπεσαν» τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης! (Photo)



Πηγή: altsantiri.gr